Be strong

Inne i mitten av april redan. Herregud vad tiden rusar iväg! Knappt så man hinner med. 
Och med att våren har kommit så har även jag påbörjat mitt nya liv. Allstå ett sundare och aktivit liv. Har så länge sagt till mig själv att det är dags att återgå till hur jag var förut och äntligen är jag en bit på vägen!
 
Har bytt hela min kost totalt. På bara en vecka. Varje måltid jag äter räcknar jag ut kalorierna så att jag inte får i mig mer kalorier än vad jag har gjort av med då jag har tränat. Men visst då är jävligt svårt att komma in i allt men de är också så kul då man känner förändring att man har lyckas ta ett steg längre för att må bra och nå ens mål. Från att jag bara åt en till två gånger om dan då jag verkligen aldrig hade nån energi i kroppen alls! Och tills nu att jag äter fyra gånger om dan där kosten är nyttig. 
Men det stora sötsugen finns kvar fortfarande efter glass, chocklad och dricka. Sånt där som man bara gick och käkade förut då man inte fattade hur mycket det påverkade ens kroppen. 
 
Kan iallafall säga att jag är glad att jag har kämpat för det här nu och att jag ska fortsätta tills jag ser ett resultat som jag är nöjd med! 
 
 
 

RSS 2.0