Tiden går och vi med den men ändå är vi vänner

HelloLollo! Sitter i soffan nu trött och slut efter denna dag. Har spenderat denna dag på stan med Anna, Kajsa och Allis vilket som var mycket trevligt. Sen efter vi var på stan så följd. Anna med mig. Vi planerade lite om nyår och sådär. 
 
Hade inte så mycket mer på hjärtat nu men jag hoppas att ni ha haft en lila bra dag som jag! 
 
 

God Jul!

Då är det återigen julafton. Och det är det perfekta vädret ute. Har just gjort mig klar till att åka till Mona där vi ska spendera julafton. Det ska bli så mysigt! 
 
Hoppas ni får en bra julafton och ni får finfina julklappar.
 

Nyårskläder

Hello! Har bestället en korett från H&M som jag har viljat haft ett tag nu men inte funnit inne på hemsidan för att den har varit slutsåld. Men nu så finns den igen och i min storlek! Jag ska ha den på nyår med ett par jeans med hög midja och kavaj. Hoppas det inte blir allt för kallt på nyår bara.
 
 

Lil Wayne

Just nu sitter med ett stort leende på mina läppar! Lil Wayne kommer till Stockholm den 15 mars. Biljtterna till konserten kommer ut på onsdag och jag hoppas så mycke att jag får biljtter till hans konsert i julklapp. Det vore en sån upplevelse att få se han! Älskar han.
 

En helg med endast kaos

Hello! Nu är det söndag och andra advent. Två veckor kvar till julafton imorgon och två veckor utan mobil för min del också! I fredags då jag var på fest på Haga så råkade jag tappa min mobil på en stentrappa medans jag pratade i telefonen så hela skärmen är spruken så touchten funkar inte. Känns lite små drygt faktiskt. Så ring inte eller smsa mig inte för jag kommer inte kunna svara.
 
Annars då? Livet leker och jag mår väl helt okej. Ska sätta mig och plugga lite på samhällskunskapen för jag har prov imorgon. Åh. Sen vet jag inte vad jag ska hitta på blir väl bara att ta det ganska lungt. Bra sliten efter allt som har hänt denna helg.
 
Ha en bra andra advent!
 

2012-lista

ÅRET
Hur har året 2012 varit för dig? - 2012 har varit både det bästa och det sämsta året tro jag. Men jag har upplevt många nya saker och ångrat mycket också.
Bättre än förra året?- Ja
Har du träffat några nya vänner?- Yesbox
Någonting du aldrig kommer glömma från 2012?- väldigt många saker
Har du flyttat under 2012?- ne
Har du hittat en ny låt som du älskar?- ja
Isåfall vilken?- dont u worry child
 
KÄRLEK
Hur har din kärlek varit 2012?- den har väl varit bra till en viss början men nu är det som bara skit
Har du varit kär?- Ja
Har du sagt jag älskar dig till någon?- Ja
Har någon sagt jag älskar dig till dig?- Ja
Har du haft ett hemligt förhållande?- Nej
 
SORG & HÄMND
Har någon i din närhet tagit självmord?- Nej
Har någon i din släkt avlidit? ja
Har du slagit någon på riktigt med knytnäven? tro de haha
Har du varit med i slagsmål? Nej
 
PERSONLIGT
Har du gjort någonting du ångrar?- ja mycket
Isåfall vad?- orka skriva allt
Har du skämt ut dig?- haha de har jag minst sakt gjort
Har du ljugit för en vän?- ja men inte myttat bara en vit lögn. men alla ljuger liksom
Har du varit ute en hel natt?- yes
Har du blivit tagen av polisen? nej
Har du sovit i samma säng med någon av motsatt kön?- Ja
Har du sovit i samma säng med någon i samma kön?- aa
 
SKOLAN & FRITIDEN
Vilken skola går du i?- Thoren
Har någon varit elak mot dig i skolan?- nää ba på skämt
Hatar du någon i skolan?- ja faktiskt en fitta
Har du gjort något framsteg?- nja tro jag väl inte
Har du haft rätt på alla prov?- nej
 
VÄNSKAP
Har du träffat nya vänner?-jaaa
Har du förlorat en vän?- ja
Har du fått tillbaka kontakten med en gammal vän?- ja de kan man väl säga
Har du gått bakom ryggen på en vän?- jag vet inte kanske
Har du haft en realtion med en vän?- ehh kompisrealtion?
Har du några killkompisar?- jarå ett par styckna

Bli aldrig kär fören du är gammal och erfaren

Jag gjorde allt för dig. Jag behandlade dig som en Gud. Jag gjorde saker som ingen annan skulle göra. Jag offrade och kämpade med all min kraft för att du skulle fatta att jag älskade dig. Vad fick jag tillbaks för det? Inget!
 
Jag borde ha lyssnat på folk. Du var ett svin. Ett jävla svin. Jag hatar att jag älskar dig så jävla mycket. Jag vill hata dig. Jag vill aldrig mer se dig. Du är inte alls värd att ens tänka på. Du är inte värd att gråta över. Du är inte ens värd att må dåligt över. Jag hoppas en dag att du kan fatta vad du går miste om. Du kommer aldrig få en tjej som mig. Men du vill väl bara ha en tjej som super, knakar och röker på. Det är inte jag. Jag kommer aldrig bli en sån. Jag trodde du accepterade mig för den jag var. Det var så jag uppfattade dig.
 
Aldrig mer tänker jag falla för någon som dig. I början var att så spännade med dig. För att du var inte som alla andra. Du var något speciellt. Något som jag älskade mest med dig. Alla skratt vi har upplevt med varandra, alla gånger då vi gick och höll hand i stan, stunderna då vi drack lite extra mycket, gånger då du sa att jag var rolig och inte var som alla andra, gångarna då du alltid messade mig då jag åka hem från dig. Allt du har sakt och skrivit till mig kanske bara va tomma ord.
 
Det känns som du bara uttnyttjade mig för att du trodde jag var ung och dum. Okej visst jag är 16 och du är 19. Och ja jag var jävligt dum som kunde falla för dig!  Vi kanske ändå inte var menade för varandra. Du har liksom upplevt så mycket mer än mig. Gjort så mycket mer i ditt liv.
 
Osv vad som händer nu så hoppas jag i alla fall att du kan förstå att jag hade den bästa tiden i mitt liv med dig. Att du verkligen fick mig att må bra. Att jag fick känna mig lycklig, att jag fick känna mig kär och galen.

1 advent


RSS 2.0