Pink Nails

Hejsan! Igår då jag målade tesade jag ett rosa skimmrade nagellack från Depend. Hur fin färg som heslt! Man får lite neon känsla av lacket faktiskt. Passa även till sommarens alla färger. Eftersom att de är ju färg som är inne nu.




Måste då bara säga att nagellacket passar mitt mobilskal utomordentligt!

Två månader kvar!!

Vakande upp med ett leenade på läpparna imorse för nu börjar min nerräknink för Lady Gagas The Born This Way konsert som är den 30 agnusti i Stockholm! Kan ju säga att en sak att biljetterna till hennes koncert är den bästa presenten jag har fått i hela mitt liv!


(det är Maria som har hand om biljetterna, som kanske är lika bra eftersom jag skulle inte kunna handera att ha dom)

God natt folket!


Börjar bli less

Hejsan hoppsan lillebror! Inatt så somnade jag på soffan. Blev så jävla trött efter jag hade tagit Cocillanan. Ingen hostmedcin jag ska ta igen i alla fall för den mådde jag inte alls bra av kan ju säga! Fyfan säger jag bara.

Idag så har det inte hänt så mycket är ju fortfarande sjuk så jag har bara tagit det lungt. Eller jag har storstädat mitt rum som jag egenligen skulle ha gjort igår men inte orkade. Men jag känner mig faktiskt bra dukitg för jag bäddade rent sängen, dammsugade och trokade golven. Något som jag i vanliga fall aldrig gör. Så mitt rum känns bra frächt nu.

Ska gå och ta en dusch snart och måla och fila till naglarna. Det måste verkligen göras!




Det kanske är bäst såhär?

Godkväll alla glad! Kom hem för en stund sen. Har varit ute med Maria och Ozzy på en lång promenad. Sen så gick vi förbi Mona och stannade ett tag och pratade. Måste då säga att vädret ute var hur skönt som helst. På hemvägen så kom solen fram. Haha nog för att de känns sent nu att solen ska komma fram men man ska ju inte klaga för nu vet man i alla fall att det finns en sol. Fast att den är blyg och inte vill komma fram. Nej nu måste jag sluta tjata om vädret!

Nu så ska jag ta och käka lite naturgodis som jag inte ätit på länge och se på någon serie och bara ta det lungt.

Hoppas ni får en bra kväll!


Krossa alla fönster slå in hans dörr säga som det är de finns ingen väg tillbaks

Goddagens eller god morgon för mig! Har i princip redan börjat min dag. Är fortfarande förkyld. Fattar inte när min förkyling ska börja ge med sig. Är bra less på att vara sjuk nu.

Regnväder är det också. När ska sommaren komma? Jag vill ha värme nu! Sooool vill jag ha och minst 25 plus ute. Hoppas det i alla fall bra väder då jag åker till Sundsvall som är snart. Eller ska dit om två veckor! För då är det ett måste att det ska vara varmt och sol. Men vädret hinner nog ändras hoppas jag tills dess.

Nu ska jag faktiskt sätta på bra musik och sätda mitt rum som det är fullt av kläder överallt (typ). Man kan ju passa på då man är sjuk!


Bildboooomb

Hejsan! Tänkte att jag ska göra ett litet bildinlägg med både bilder från balen och lite annat smått och gott.


Elin, Carro och Mika och William där bak

Fina bal tjejor

Mika och Allis

Balmiddagen

Fina paret Valle och Rut

Rut och jag

Stilliga pojkar

Jag och världens bääästa macka

Lite bilder från början av sommaren

Världens bästa Simba

Mosters lilla hjärta som aldrig kan sitta still på bilder

En miljon nollor kommer aldrig bli ett

Tjena goddag! Ligger i soffan halvdöd. Har blivit mer förkyld än jag var igår. Men jag får faktiskt skylla mig själv eftersom jag följde med Maria på stan och då var jag väldigt lätt klädd. Haha eller ja jag hade en klänning på mig. Så idag blir det ingen utgång utan ska bara vara hemma och ta det lungt. Solen börja lysa lite så jag kanske ska passa på och sola lite. Om bara alla moln kunde försvinna! Nu var detta allt för mig hoppas ni mår bättre än vad jag gör!

Vill bara uppmärksamma er om..

Att idag är de precis 3 år sedan Michael Jackson dog. Måste då säga att tiden har gått fruktansvärt fort! R.I.P

What say?

Godmorgon på er mina kära barn! Just nu så sitter jag i sängen och jag tänker inte kliva upp fören jag får nässpray och något slämlösande. Jag har nämligen blivit förkyld! Fast de är faktiskt inte så konstigt att jag har blivit de med tanke på i fredags satt man ute länge och de var ju inte de bästa vädret på kvällen. Så min dag idag blir att tillbringa hemma och försöka bli fri från min sjukdom. Hehe. Jaja, detta var vad jag hade på hjärtat nu hoppas ni har de bra!

Jag tänker på dig väldigt ofta om inte jämt till och med

Hellö! Har precis hoppat ut från en lång och skön dusch! Ska strax också ta en promenix med Ozzy pompas. Annars så har det inte hänt så mycket idag. Måste erkänna att de har varit en riktigt trist söndag. Men söndagar bruka ju inte heller vara så festliga. Har inte så mycket mer på hjärtat än detta!

Jag gillar dig, alot

God kväll mina vänner! Sitter just nu och ser på Alla älskar Raymond. Har också ätit en fruktsallad. Nammi. Vad är sommaren utan alla goda frukter och bär? Ska snart gå och sova. Sängen kallar efter sällskap! Det blev ju en ganska sen kväll igår eftersom de var midsommar. Och inte fick man någon chans att sova ut hellre. Jaja nu ska jag inte sitta och babbla mera. Hoppas ni får en fin kväll!

Livet är så mycket mer än vad vi känner att de är

Hejsan! De var ett tag sen jag bloggade nu. Men jag har haft mina skäl till varför jag inte gjort de. Det har hänt väldigt mycket den senaste tiden. Min mormor gick bort för mer än åtta veckor sen så jag kände mig väldigt deprimerad under den tiden. Självklart är jag fortfarande ledsen men jag måste ändå kämpa. Livet är alltid värt att kämpa för även om de känns medningslöst! Nu försöker jag blicka framåt. Alla ni har väl sommarlov också nu? Känns underbart. Och till hösten är de gymnasiet som gäller. Känner mig rätt peppad faktiskt. Jag känner mig vuxen! Hoppas att alla ni ha de bra så hörs vi!

RSS 2.0