Varje dag räknas

Tjabba! Idag så har jag varit på Birsta med Malin, Moa och Emelie. Det var väldigt mysigt och roligt. Vi käkade mat på Birsta som var väldigt gott!
Igår så hände inte så mycket jag och Malin hängde lite med André som var mycket trevligt det också.
Hela lovet har bara sprungit förbi men det har varit underbara och jag längta till sommaren redan!

Nämen nu så ska jag ta och inte sitta här längre utan ska vara med Malin nu.

Hoppas ni har det bra och får en bra fredag kväll även fast det är fredag den 13!


Då är det äntligen looooooooov

Tjena kompisar! Sitter och ser Big Brother. Har nyss packat klart min väska och imorgon bär det av till mitt älskade Sundsvall. Stannar där till på onsdag och jag ska leva som den kung jag är! Eller jag ska iallafall äta gott dricka gott och umgås med underbara människor.

Får se om jag hinner blogga lite imorgon innan åker man jag kan ju säga nu att hoppas ni får en bra påsk. Ät mycket godis för det är det påsken är till för! Right?

/E

Jag känner att jag måste skriva av mig lite

Jag har mina skäl att hata mitt liv. Men varför ska man slösa bort sin tid på att sorga allt skit. Först låg jag längst ner och nu är jag äntligen uppe på toppen. Andra dagar är bättre än andra. Men jag gömmer ofta mina känslor i en fasad. Vill inte att människor ska tro att jag är svag. Jag vill visa att jag är stark. Så stark man kan bli. Och det är jag nu. Jag har aldrig känt mig så stark som jag gör nu. Jag har själv aldrig insett eller vågat erkänna för mig själv att jag är det. Jag klara faktiskt allt. Och jag älskar att jag gör det. Jag är stolt för det. Fast det är inte eller sånt som jag säger till folk. Jag har haft ett jobbigt liv. Och det förvånar mig att jag har hållit mig kvar på båda ben. Att jag har orkat kämpa vidare även fast det inte har känds värt ett enda öre. Men jag är glad att jag just nu sitter här och och skriver detta. Jag kunde lika gärna ha tagit mitt liv för längesen. Men jag valde att kämpa till slutet. Och jag har lyckas.



/E

I'm talking loud not saying much

Hejsan! Har preics kommit hem. Har nämligen varit med Anna och Allis. Det blev att vi for på stan och strosade runt lite. Mycket till skratt och prat blev de! Men sånt gillas!

Måste göra lite so nu hade jag tänkt mig. Orka fan inte sitta på lovet och jobba med so eller något annat skit. Så det blir vad jag ska ängna min kväll åt. Eller nä ska ju se Big Brother också. Sånt får man inte glömma bort!
Detta var väl allt jag hade att säga nu.

Hoppas ni har haft det en bra dag!



/E

Det ska då vara mig till allt

Tjena! Kom just hem från skolan. Och jag måste berätta en av dom roligaste sakerna som har hänt i mitt liv. Då jag slutade skolan så gick jag med Marcus och Jonathan i min klass. Vi stannde till på vägen och pratade och helt plötsligt så ramlar jag över Jonathans cykel. Jag fick värsta chocken så jag ligger på vägen i 30 sekunder och gapskrattar för att jag ramlade över Jonathans cykel. Asså de var det roligaste och det sjukaste som har hänt mig nånsin eller jag iallafall på länge. Alla vi tre skrattade som jag vet inte vad. Nä gud det var så himla kul!

Ska gå och ta något i magen nu och sen måste jag läsa på lite so om nazismen sen ikväll blire det dans.

Hörs och ses!



/E

Ny månad, nya tag

Hej! Idag så är det tydligen 1 april men de känns som att det är mitten av december! Det är ett jävla snöoväder och det är minst en meter snö ut. Jag vill ju ha VÅÅÅR det var ju hur fint väder som helst förra veckan! Men man får väl vänta då ännu en månad tills de ska bli någon vår i detta Norrland.

Iallafall idag så har jag färgat min utväxt i en chocklad/röd färg. Blev ganska nöjd över resultatet faktiskt.
Nu så ska jag se någon bra serie tills Big Brother börja.

Hörs!

/E

RSS 2.0