Livet är ju ändå jävligt bra

Hejsan! Hela helgen har gått så fort. I fredag så chillade vi hos Carro sen så for vi vidare till Alex för David var där. Sen igår så såg jag på bio med Carro och Nina. Det blev självklart Breaking Dawn part 2. Hur bra som helst! Kom en liten tår i slutet faktiskt. Hehe. Sen efter bion så for jag och Nina till Alex där jag umgås med David till ett sen for jag hem för jag höll på att somna. Jag var vidrigt trött igår!
 
I alla fall så just nu sitter jag bara och tar det lungt. Tänkte se på någon bra serie och chilla hela kvällen tills solsidan börjar!
 

Ta min tid, ta mitt liv.

Tjäna! Idag är det fredag och det känns skönt. Ska äta och se på dh sen så blir det att dra till Kajsa för lite filmkväll. Så de ska bli jätte trevligt.
 
Har inte alls planerat helgen den får bli som den blir. Ska kanske också bara ta en plugghelg också. Ligger efter lite i skolan pga två anledningar. Orkar inte ta upp någon av anledningarna på bloggen just nu men. Jag försöker att hålla huvudet högt och fortsätta kämpa oavsett vad som händer.
 
Hoppas ni får en bra helg så hörs vi då vi hörs!
 
 

12 november 2012 bildinlägg

 

Du är de bästa som har hänt mig, lova gå aldrig

Tjena god morgon! Det var ett tag sen jag bloggade nu men jag har inte alls haft tid för det. Hela min tid går just nu åt att bara vara med David. Han är världens bästa! Han gör mig alltid lycklig och glad, jämt. Får mig alltid att skratta då jag känner mig nere. Han är helt enkelt bara bäst. Vill alltid vara i hans närhet. Känna hans lukta. Hålla hans varma hand och berätta hur mycket han betyder för mig. Trodde liksom aldrig att jag skulle kunna ha ett förhållande med någon. I alla fall inte nu när jag är så ung. Men nu har jag det. Och de är underbart! Förr sa jag alltid att jag inte vill vara tillsammans med någon för det skulle ta mycket tid från andra osv. Visst det är så men det är värt de. Och som jag har det nu vill jag alltid ha det för jag har aldrig varit så lycklig som jag är just nu. Jag vill alltid vakna med samma känsla, vill alltid vakna med ett smsa med ordet älskling. Just nu är livet bra. Så bra det kan vara. Känner mig äntligen hel igen som jag inte gjort på flera år.
 
Nu efter allt depp talk så ska jag göra frulle och se dh sen plugga lite sen fara till David. Haha ovanligt då!
 

Jag mår som en kung på ett slott.

Lördag! Klev precis upp har legat och dragit mig nästan i två timmar i sängen. Vilket som var väldigt skönt. Kom hem halv två igår hela kvällen igår var totalt spårad. Både bra och dåligt. Det var fest och Nina men alla var tvungna och åka därifrån kirng elva för grannarna hade ringt fälltarna. Förstår inte riktigt varför för det var inte dirket högljudt igår men vi var ju ca 25 pers i en lägenhet på 29 kvadrat. Haha hur fan fick vi plats? Så jag hängde med David hem och var där fram till ett. Måste säga att de va så skönt att komma hem igår!
 
I alla fall så idag så har jag inte planerat nånting. Blir väl bara att ta de lungt till vi ska hem till Carro och ha filmkväll. Käka pizza och tjocka i oss naturgodis.
 
Menmen nu ska jag ta och göra något och äta och se på dh!
 

Trodde aldrig livet kunde vända till vad det är till nu.

Heeejsan! Kom hem från S-vall i onsdags där jag hade underbarat roliga fem dagar. Synd bara att tiden måste gå så fort då man har roligt. Lovet är snart slut och det känns tråkigt. Vill inte tillbaks till skolan. Är inte alls pepp för måndag måste jag då säga!
 
Igår så tillbringade jag min dag med David sen så kom Nina och var med oss sen så drog vi till Emil sen stack jag och Nina vidare till Carro där vi stannade till nio nio ungefär. Alla vi tre var som döda vi bara låg i soffan hos Carro och degade och skrattade åt alla galenskaper.
 
Och ikväll så blir det ferre. I alla fall vad det ser ut som justt nu. Synd bara att det måste regna. Inget peppväder dirket. Hoppas  vädret blir bättre till ikväll!
 
Här kommer lite bilder från mina dagar i S-vall.
 

RSS 2.0