Aldrig trodde jag att man kunde bli så ledsen för något sånt här


Tjenis penis! Stter just nu och chillar i en soffa i skolan med min bebis i knät. Älskar dator vi har fått från skolan. De är en frå Dell dator. Älskar den! Jag börjar nästa lektion 12.50 så de är ett tag dit. Vi fick sluta tidigare från histora lektionen. Men de känns skönt.
 
Hela kvällen igår satt jag klistrad vi Blocket och kollade efter Gaga biljetter till konserten hon har i Köpenhamn på söndag. Så i hopp om att allt ska gå vägen blir de nog en tripp till Köpenhamn imorgon . Eller det blir nog så att jag och Maria sover i Malmö eller något eftersom Maria kännerr några som bor där. Så de är bara att man ta tåget från Malmö till Köpenhamn eller buss eller vad som helst! Så nu är det bara att leva på hoppet för jag ska fan se Gaga! Annars får jag väl helt enkelt fara till Tyskland för att se henne. Eftersom att hon ska ha sin nästa konsert där. Men vi fick i alla fall erättning från sj så de känns jättebra! 10 tusen fick vi tillbaks från dom så de känns jävligt bra! Fuck sj. Jag ska göra allt i min makt för att få se Gaga VERKLIGEN ALLT!
 
Nu känns de bara som att jag tjatar om detta och jag ber om ursäkt om de! Ska faktiskt vara social med mina vännor nu så jag kan försöka tänka på annat än dehära
 
Känner att denna bild passa bra nu

Känner mig så förstörd

Hej! Just nu skulle jag har stått och köat för inläpp till Born This Way Ball men istället sitter jag hemma arg, ledsen, deprimerad, sur, less, trött. Ni kanske undra varför? Jo för går några timmar innan vi skulle fara till Stockholm så ringer sj Maria och säger att det har blivit en dubbelbokning på dom platserna Maria hade bokat till oss på tåget. Både jag och Maria blev lika chockade. Min ända tänke var HUR FAN KAN DE BLI DUBBELBOKAT DÅ MAN HA BOKAT TÅG VIA DATOR? Asså på rikigt hur fan kan de blir? Även att dom ringde fyra timmar innan tåget skulle gå från Umeå. Så Maria bad dom ringa upp när Sj hade kommit på en lösning hur vi kunde ta ett annat tåg eller buss när till Stockholm. Men ringade dom upp? Nej så Maria ringade ditt 5 gånger för att dom inte hade ringt upp dom tiderna dom sa att dom skulle de. JÄVLA SJ! Så hela våran dag igår/kväll/natt var att försöka kolla nya tåg tider, buss tider och flyg men såklart så va sista nattåget fullbokat och buss va inte ens att jävla alternativ och flyg ja konstar ju direkt inte 100 kronor. Så vi försökte hitta folk som kunde stjusa men dom var ju såklar inte så sugna på de eftersom de är ju en ganska stor tjänst att be någon göra men man kan ju i alla fall göra ett försök. Så i hopp om allt sånt låg jag vaken nästintill hela natten kunde inte sova. Så nu känner jag mig lite små tom och jävligt ledsen. Ska aldrig mer boka tåg från sj NEVER IN MY LIFE. Dom ljuger som jag vette fan och säger att dom ska ringa upp och komma på en lösning hur vi kan ta oss till Stockholm! Men ha dom ringt idag då? Neej så Maria åkte till Umeå Östra tidigt i morse och frågade hur de gick med deras så kallade ``lösning´´. Man kan pratiskt taget säga att de är Sj:s fel att jag sitter här nu eller jag de är deras fel. Dom kunde ju vafan i helvete ringt i tisdags då hade man ju haft tid att fixa dehär men istället ringer dom typ 4 timmar innan vi skulle med tåget. Vad hade hänt om vi hade satt oss på tåget och de hade suttit andra i våran hytt? Dom som jobba på tåget hade väl inte kunnat slänga ut oss?
 
Nä nu känner jag att jag måste sluta skriva innan jag blir mer förbanad och uppröd än vad jag är. Dom har helt enkelt förstört mitt liv. PÅ rikigt. Har liksom väntat enda sen min födelsedag att få se Gaga och de är liksom typ 4 månader. Så dähär kommer inte sj undan med kan jag ju säga. Ska stämma skiten ur dom de lovar jag!  

Love life

Tjenaaaaaaa! Sitter och lyssnar på Lady Gaga och peppar inför morgondagen! Imorgon bär det nämligen av till Stockholm med Maria och Malin och på torsdag smäller de! För vad jag de dags för vadå? JO LADY GAGA!!! Åh jag längtar så djävulst. De är nästan så att jag börja gråta då jag bara skriver om de. Nämen seriöst har liksom väntat i TVÅ HELA år på att få se Gaga. Gud allt
känns som en dröm. Livet är så underbart. Går inte att beskriva. Ska äntligen få se min blivande kvinna! Haha åh fyfan. Nä nu ska inte jag sitta här och hålla på som en fjortis har mycket jag måste göra inför imorgon! Har inte ens packat. Vad ska jag ha på mig? Hur ska man se ut i Stockholm? Hur ska man prata? Behöver jag med mig lexikom? Nä nu överdrev jag. I alla fall lite. Men jag är så.. Åh ja ni ser ju jag hittar inte ens ord för hur jag är just nu. 
 
Blir såklart mycket bilder från Stockholm och Lady Gaga konserten så de kommer upp på bloggen så fort jag kommer hem. Lär ju inte sitta mycket vid datorn under tiden jag är i Stockholm!
 


 
 
 

Hösten är så gott som kommen!

 

Shoppat

 Hello! Kom hem för ett tag sen har nämligen varit på stan med Kajsa. Fick med mig hem en jättefin stickad tunika från Salt och ett vinrött basic linne från Bikbok. Ska fara ner på stan imorgon igen för att köpa en skinnjacka från H&M. Sen har jag allt inför hösten tror jag.
 
Här kommer bilder på kläderna!
 
Kommer att kombidera skorna på bilden med tröjan och  mitt svart/silvriga bälte från Gina Tricot och en med en kors ring. 180 kr från Salt
Linne från Bikbok 79. Kommer bli finfin med ett par svarta jeans och vinröda converse och såklart lite silver smycken!
 
 
 
 
 

One week left- Born This Way Ball

 

Kompis de går bra nu

Tjena tjena! Sitter just nu och i mina äckliga mjukoskläder och en äcklig boll i håret. Idag så var de den första riktiga skoladagen eller vad man ska säga. Gick faktiskt bra! Vi fick bara information om ämnena vi ska ha osv. Klassen är hur bra som helst! Sociala och roliga. Såna människor älskar jag. Vi är inte heller sån jättestor klass. 16 styckna om vi slår ihop sam och ekonomiklassen. Så allt känner väldigt bra nu. Börjar halv tio imorgon så de blir skönt att få sova lite imorgon.
 
Och imorgon är de fredag hörrni! Shit veckan har gått fort. Men de är skönt. Har inte planerat mycket till helgen. Ska på stan med Kajso imorgon i alla fall och sen blir det väl att gå på Snabba Cash. Jiiiippi! Annars blir de väl bara att typ ta det lungt. Känner sig bra sliten!
 

Kungen

 

En tanke som fick bli till text

I still here. I look up the sky and say to myself, I so happy at I still alive and keep fighting for the life. You only live ones. So take the chance and don't be worried för nothing. Just keep going!  Smile to things you love. Don't be afraid to do something new. Do what you wont to do and thanks people you have around you. You are the best. Don't forget to smile everyday

What to say?

Tjena! Nu när sommarlovet är som gott som slut så är det bara några timmar kvar till man ska tillbaks till skolbänken. Vilket som ändå känns ganska skönt. Att vakna tidigt och få göra något om dagarna.
Sommaren har faktiskt varit rätt bra ändå. Inte gjort mycket men den har ändå varit en bra sommar. Jag har upplevt kärlek på riktigt för första gången denna sommar, festat också lite. Badat en gång på heeeela sommaren. Skandal! Men jag är nöjd med sommaren. Hoppas på mer äventyr nästa sommar. Att få resq kanske utomland eller något de skulle vara kul. Spendera halva nästa sommar kanske i typ Frankrike eller London. Skulle helst gärna resa till New York eller L,A men den drömmen få vänta några år till. Måste ju först tjäna in millen! Right?
 
Nu så ska jag fortsätta se på tv kanske bli att slå på någon film eller något innan man måste sova. Ska vara i säng innan tolv i alla fall! Åh lönt att ens sova inatt? Haha mena man går ju och lägger sig då man ska upp.
 
Jajaaaa. Hoppas ni alla har haft en bra sommar med många roliga minnen och upplevelser!
 
Här får ni en härlig bild på sommens himmel

Nää inte robocock de är porrfilmsversionen

Hahaha fick mig ett lika gott skratt som när jag hörde detta på Rix fm då jag var ute och joggade
 
 

Mina drömutseende

 
1. Lady Gaga
2, Adriana Lima
3, Kenza
4, Beyonce
5, Audrina Patridge
6, Kat Von D
 
Skulle på riktigt kunna dö för att få en liten bit av dom här uteenderna!

Jag saknar dig faktist

Hello! Har varit vaken ett dag. Jag låg och drog mig i typ två timmar. Skulle egentligen ut och joggat men jag kände verkligen att jag inte orkade. Har som djävulst träningsvärk! Men ska ut och jogga lite senare idag hade jag tänkt mig. De är ju ganska bra vädret ute för sånt eftersom att de är mulet ute.
 
Vädret är sämst idag också! Åh. Mulet och derpimerande. Vill vara sjunka genom marken rent ut sakt. De är bara 5 dagar kvar av sommarlovet ocksåå. Börja känna lite små ångest sådär. Vill inte börja skolan. Känner mig inte redo än. De känns liksom inte ens att de var varit sommarlov. Och snart kommer vinter.Ja de är faktiskt snart vinter! Löven har redan börja bli gula och de har börja bli mörkt vid tio. Den här sommarn har varit sämsta på längre. De har minst kanske varit 10 riktigt varma dagar. Plus att de kanske har varit en eller två dagar på HELA sommaren som det har varit över 25 plus ute. Som sakt den här sommaren har varit sämst. Men den har inte bara varit sämst på grund av vädret utan av andra anledningar också.
Nästa sommar så har jag bestämt mig för att dra utomlands! Någon som följer med då eller?

De är bara minnarna vi har att leva på.

Avslutningen i sexan? Små alla va då
NY-keppan. Ligend. Våren i sexan
Fett gung in da soff.
Persson alltid festens hödpunkt
Ouououoouuuuuuu lenne
Sommarlovet till sjuan Heeelt crazy.
Första veckan av sjuan. Lika barn leka bäst.
Perssons segerdans efter 40 pallade äpplen. Olydigt värre!
Dax och kliva ur garderoben va?
Fyfan första dan i sjuan, oförglömlig, legendarisk!
Wako gänget in da dark.
Bilden säger allt. Jävla wakos, idioter, bäst, köng, love, ge mig tillbaks tiden.
Låten är så 2009

Go hard!

Hejsan! Sitter just nu i soffan helt död med träningsvärk i mina ben. Sista gången ska jogga i mitt liv. Haha nädå! Nu när jag äntligen har kommit igång med träningen och allt så tänker jag inte sluta. Ska faktiskt snart också gå till gymmet och träna då Maria kan. Har ju ett gymkort som jag fick i våras och jag har inte varit på gymmet en ändå gång. Men känner då de är sommar så vill man ju som vara ute och träna. Gå långa promenader och jogga osv.
 
I alla fall så vet jag inte alls vad jag ska göra idag. Kommer nog inte orka göra så mycket eller. Har börjat vända på dygnet nu så idag så klev jag upp kvart i nio. Så man känner sig ju lagomt små seg sådär.
 
Har faktiskt inte så mycket mer att säga. Känner att jag måste bli mer aktiv med bloggen igen. Men känner liksom att jag inte har någon inspration om vad jag ska skriva om. Jobbigt läge! Vädret är ganska bra idag. Sol men lite moln. Borde gå ut och lägga mig och sola! Men då har väl solen försvunnit. Sommarvädret har varit sämst den här sommaren.
 
Mobilbilder, sämst kvalla jao
 
 

Höstinspration

 

Jag tog chansen och gjorde de till ett misstag

Du och jag var någonting bra. Du och jag hade något jag aldrig upplevt innan. De va just kärlek. Närheten jag kände med dig. Pirrande känslan jag hade då du rörde vid mig. De som fick mig att satta upp. Vad fick dig de rätta att kännas så fel för dig? Kanske för att jag just den jag är. Men jag älskar att vara den jag är! De är bara du som inte trivs med att jag är sån. Men allt är bra nu. Jag känner mig äntligen fri från dig. Vilket jag länge har längtat efter. Hoppas jag en dag får svar på frågan jag söker. Om inte så tänker jag fortsätta leva mitt liv, med heller utan dig. För mig kvittar de. Jag är stark nog att stå på egna ben. Så stark har jag alltid varit. Jag tänker inte låta dig göra så jag faller ner igen. Ner till de som jag en gång byggt upp till något nytt. Du va mitt nya. Du blev som en nya värld för mig. Jag fick leva som på nytt igen. Men folket hade rätt, du förtjänade inte mig. Jag är värd något bättre, till och med jag själv tycker de. Jag tycker inte synd om mig själv för de hära. Jag är nog stark att låta detta få träffa mig. Du har bara gjort mig starkare fast att du borde har gjort mig svagare, Vill bara att du ska veta att du gjorde mig väldigt glad och lycklig. Såna känslor har jag inte känt längre. Du tog fram känslor jag som jag inte ens visste att jag hade., men dom är borta nu. De kommer aldrig tillbaks. I alla fall inte än hoppas jag. Jag är inte beredd på ännu ett ste steg. Jag vill bygga upp något nytt. Något som kan få dig att förstå att jag
verkligen gillade dig.
 
 
 

Bilder från idag


RSS 2.0