En månad kvar


Rain today

 

JAJJA

Hello! Kom just hem från stan. Har nämligen varit på stan idag igen med Maria. Dagens inköp blev ett par jeans shorts och ett linne.
Kommer bilder nu från gårddagens inköp! Bilder från idag kommer senare.
 
Blus från Gina Tricot. 299 kr. Finns även i vit med guldiga spets nitar.
Håraccesoarer från H&M. 39 kr st.
 
 
 
Whitney Port armand från hennes egna kolletion från Bikbok. 149 kr.
Örhängen från Bikbok. 49 kr.
Bälte från Gina 99 kr.
 

Outfit

Hållsan! Har just kommit hem från stan. Jag och Maria har varit på stan sen typ tjugo i tolv. Det blev hyffat mycket shopping idag i alla fall! Tänkte att jag visar bilder imorgon. Orkar inte knäppa bilder nu känner jag.
 
Nu vill jag bara lägga mig i soffan och slänga på mig Zipperallen och se på en bra film. Skulle egentligen ha åkt och sett bio med Maria men hon va tvungen att jobba så vi ska se bio imorgon. Så det blir en hyffsat lugn ikväll. Inte de bästa vädret eller det bara öser ner regn. Jag vill ha sooooool!
 
Jaja men detta var väl allt för mig just nu. Tänkte visa lite ouftfit bild på mig från idag!
 
Glasögon Ray Ban,jenasväst Gina Tricot, tröja Bikbok, shorts Gina, bälte Bikbok, Tricot och ring från Ur&Pen, låga Converse från 59
 
 

Bilder från Sundsvall Del 2

 

Jag trodde vi hade något speciellt men nu har du bevisat att det bara var en lek

Goooooooood morning! Vakande för ungefär en timme sedan. Har börjat känna att jag inte vill sova bort halva dargarna nu när det faktiskt inte är så länge kvar på sommarlovet. Bara en månad kvar! Eller ja det är kanske ganska mycket ändå. Hehe. Men det känns som att jag inte har gjort något i sommar. Fast jag hade ju inte dirket planerat att göra något speciellt heller. Ett sommarlov kan också bara bestå av mycket chill och ingen stress. Det kan man kalla att mitt sommarlov har varit än så länge.
 
Har inga planer för vad jag ska göra idag. Solen skiner och det är rätt så varmt ute. Känner att jag vill bara lägga mig ute på gräsmattan och sola men det är inte en sån bra jättebra idé. Eftersom då jag var i Sundsvall så brännde jag halva ryggen, axlarna,armarna och anisktet. Så jag ska nog låta min hud vila lite från solen ett tag!
 
Nu har jag redan skivit för mycket så nu ska jag göra frukost. En väldigt tidig frukost för att vara jag! Och sätta på en bra film.
 
 
 
 

Bilder från Sundsvall

Fler bilder finns lägger ut dom senare eller imorgon!

Jag lever!

Tjenis penis! Är hemma hos Mona just nu och är barnvakt åt barnen. Jag kom hem från Sundsvall i lördags. Blev att jag stannade en extra dag. Dom två daganra som jag har varit hemma har jag bara chillat typ och tagit det lungt. Är fortfarande bra sliten sen veckan i Sundsvall. Haha nu låter det som att jag har left rövare. Heter det left? Haha jaja ni fattar vad jag mena. Men det har jag faktiskt. Eller ja i alla fall lite. Men det har varit en köng vecka! Att få träffa alla vänner och allt. Så allt ha helt enkelt varit bäst! Bilder kommer senare nån gång. Måste lägga in bilderna på datorn och såna saker. Har inte ens packat ur resväskan. Lat jag alltid måsta vara!
 
Nämen detta var väl allt jag hade att säga nu. Hoppas ni har haft det lika bra som jag så hörs vi!
Bild snodd från Madde!
 
 

Mobilblogg

Hejsan! Som sakt så är jag ju i Sundsvall nu. Så nu tänkte jag skriva ett litet inlägg sådär bara så ni vet att jag lever. Dom dagarna som jag har varit här Har bara sprungit förbi. Men än finns de dagar att fylla och de känns köng de. När jag kommer hem kommer de komma massa med galna bilder kan jag lova! Nu så ska jag hoppa in i duschen och sen fika med bra film. Hoppas ni har der fint!

Inget internet

Hallåsan! Internet är fuckat så tills de funkar igen så blir de mobilblogg. Idag iaf så har jag och Anna varit på stan. Har köpt två presenter till Malin och ska köpa den tredje imorgon. Måste också ta och packa då men ska nog små packa lite ikväll. Mer än såhär har jag nog inte att säga bara att de är bra drygt att blogga med mobilen, HEHE. Jo juste! Skaffade faktiskt instagram igår så följ mig där! Mitt användarnamn är 3mpizz.

Månadens Måste

 
 
Bälte och klänning från Gina Tricot

I think that life's too short for this Want back my ignorance and bliss

Goddagens! Sitter just nu och chattar och pratar på skype. Det är deprimerade väder idag!  Mulet och jävligt är det ute det kommer säkert bli regn igen.
 
Imorgon så måste jag iaf åka ner på stan med Anna och köpa present till Malin. Har några idéer på vad jag ska köpa faktikst.Så de känns ju prima! Vet inte annars vad jag ska göra idag blir väl bara att ta det ganska lungt.
 
Hoppas ni får en fin dag!
 

Hos Mona


Ooooutfit

Tjena bönder! Idag är jag på strålande humör! Vet inte hur det kan komma sig men det bara är så. Vakande tidigt idag så det kanske är därför jag på ett bra humör. Klev upp kvart över tio idag. Duktig flicka jag är!

Idag så tänkte jag tillbringa min dag hos Mona. Tänkte snart gå dit med Ozzy pompas eftersom Maria jobbar. Känner jag vill ha lite tid med barnen innan dom börjar dagis igen och innan jag far till Sundsvall. Åker om en vecka eller ja 8 dagar om man ska vara exakt! Peppar satan!

Veckan har gått sjukt fort också redan torsdag. För visst är det torsdag idag? Man känner sig alldelses dagvild då det inte är skola. Men vem behöver veta dagarna då de sommarlov och är fri från ALLT!

Nä har faktikst inte så mycket mer att säga är ni. Hoppas ni får en fin dag!


Kör lite helt svart idag. Virckade short från Gina och ett fint linne från H&M som jag beställde förra sommaren och brillzen också från Gina. Älskar hur linnet ser ut därbak!

Överdrift

Skulle dirket inte förvåna mig om att alla Justin Bieber fans är massmördare. Det måste ju vara nån jävla packt! Kolla in på Jockibois blogg ---> http://www.bloglovin.com/m/3313382/502770627/b/3313382/aHR0cCUzQSUyRiUyRnd3dy5tb25kb2Jsb2cuc2UlMkZqb2NraWJvaSUyRjIwMTIlMkYwNyUyRjA0JTJGYmllYmVyLWZhbnMlMkY=

Har absolut inget emot dom som gillar Bieber men det börjar gå lite överstyr om tycker jag!

Fuck alla som ska på Gatufesten jävla sundsvallare

Hallå! Klev upp tio i tolv. Guuuuud vad jag hatar att sova så länge. Känns som att dagen är förstörd. Fast jag vet ju i och för sig inte ens vad jag ska göra idag. Får väl försöka luska ut något. Det är sol ute och varmt så det blir väl ändå att man tar sig ut idag. Enda negativa är väl att det blåser menmen. Lite blåst har väl inget dött av?

Och idag har även sommarlovet pågått i 3 veckor. Vart har veckorna sprungit iväg? Det är skrämmade hur fort det har gått. Så nu är det bara typ 7 veckor kvar av lovet. Haha fast det kanske inte är bara och bara det heller!

Sååå nu ska jag göra lite frukost då ni vanliga människor äter lunch!



Det finns saker jag saknar, typ när vi var nakna
nu brinner din tavla, nu ligger dina kläder ute på gatan
och jag går i dagar i tröjan du hatar



Bara jag som längtar ihjäl mig?


(spola fram 26 sekunder så börjar trailen)

Jag trodde att jag var någon speciell för dig

Godkväll! Sitter just nu och chattar lite och pratar på skype. Min mage skriker efter mat. Har bara ätit en gång idag. Känns ju ganska bra! Eller? Men jag har liksom inget matsug. Har inte haft det på längre nu. Det är jätte konstigt tycker jag. Man kan ju inte heller tvinga i sig maten. Men what to do what to do?

Jaja detta var allt för mig nu. Hoppas ni får en bra kväll allesammans!




25 plus och livet leker

Tjena hallåsan! Kom hem från Anna får en stund sen. Har tillbringat nästa hela min eftermiddag med henne. Hur kul som helst! Vi gick ner till ängarna för att hälsa på fåren. Fast fåren var inte på humör idag så vi gick vidrare och satt oss på en parkbänk och stekte i solen medans alla fåglar va med oss. Och en höll på att ta självmord tror vi i alla fall!

Nu så ska jag käka och fixa mig för kvällens äventyr!




Inspiration USA


Du har fått mig att lyfta från marken

Hallåsan! Idag så har det varit en vanlig trist söndag. Har känt mig ledsen hela dagen men förstår riktigt inte varför. Har liksom inget att vara ledsen över. Men jag känner mig faktiskt äntligen frisk! Fast är fortfarande lite raslig i halsen. Jaja men jag har inte så mycket mer att säga. Ska snart gå och sova. Sov inte alls bra inatt. Hoppas ni får en fortsatt trevlig kväll!

RSS 2.0