Alla säger jämt gör ditt bästa man de räcker inte till

Hallå! Ha precis pluggat sönder svenskan så de känns som att mitt huvud ska sprängas bokstavligt talat.

Idag iaf så ha jag och Kajsa varit och gymmat. Gymmade dock inte så länge för de va meningen att jag skulle till
Mona för hon fyllade år i söndas men de blev ändrade planer så de blev inget av de. Så ist så fick jag åka hem och plugga. Kulkul!

Nu så ha Magnus kommit hit så jag får se vad som händer och sker. Blir väl att se på någon film ikväll skulle jag tro. Är rätt trött så de blir en tidig kväll ikväll. Ska försöka sova tidigt!

Ha inte så mycket mer att tillägga än detta! Hoppas alla ha de bra.

Hejdå!

Här så får ni kanske världens bästa låt <3

/E

De va dragkedjan som gjorde tröjan

Hallåsanhejsan! Idag så ha jag och Kajsa varit på stan. Jag köpte ett par svarta jenas från rutan och en stickad tröja med en dragkedja back på ryggen från Carlings. Jag som ha sakt att jag inte ska köpa mer stickat! Men såklart så ha jag ändå gjort de. Hehhe förlåt Gud
Annars så ha de faktikst varit en bra dag. Bara lite kallt sådär men vad mer kan man förvänta sig av Norrland?
Imorron iaf så är de onsdag då ska jag och Kajsa ta oss ett härligt gympass! Sköööönt. De känns lite roligare nu att gymma med tänke på att man ha som kommit in i rätta flyttet och sådära u know!
Nu så ska jag duscha och sen ska jag se på lite Criminal Minds. I like, like it!
Hoppas alla ha haft de underbara dag.
Hejdå!
Tröjan från Carlings 399 fast fick den är för halva priset för de va 50% på den!
/E

2011-11-28

Hallå! Ha preics pluggat svenskan. Känner att jag inte palla att hålla på längre. Iaf så vill jag be om ursäkt för att jag ha bloggat dålig dom senare dagarna men jag ha hållt på med annat viktigare. HE. Som att vara med kompisar. De ä ju viktigt. Faktiskt.
Ha inte så mycke att skriva om. Ha väl inte hänt så hemskt mycket den senaste tiden.
Hade alla de bra igår? De va ju första advent igår. Själv så hade jag den riktigt mysigt. Åt god mat med min kära syskon sen så såg jag och Magnus på två cp filmer och Maria jobbade kvällspass. Rolig första advent för henne!
Ska nu lägga upp en bild på min jättefina tunika som jag köpte i lördags! Är otroligt glad för den. Bästa klädesplagget jag ha köpt på länge!
Från Gina. 199kr
Titta vad som kom med posten idag. Skolkatalogen som jag ha längtat!
/E

Första advent

Tjenahallåsan! Blir bara ett snabbt inlägg nu. Ska strax dra iväg till bussen för jag ska vara med kära Anna och Allis.
Vi ska iväg till stan för de är skyltsöndag idag. Får se vad jag införskaffa mig idag.

Igår så köpte jag en lång kvart jättefin tunika från Gina. Hur mysig som helst. Kan lägga upp bild på den sen då jag ha tid.
Efter stan så blir de att äta god mat med tänkte på att de är första advent. Så då blir de lite extra mys.

Men nu så måste jag snabbt ta på mig skorna. Min buss går om tio min!

Ha en bra advent, hejdå!

/E

Åhhhhhhh

Go'morron go'morron! Sitter och fikar nu sen blir de att dra vidare till stan med min lilla-stumpa Anna.
Skulle egentligen åkt med Maria till stan men blev ändrade plander. Men de är ju mer köng att gå med Anna! Hehhe.

Jag hinner inte sitta här länge till utan jag måste börja klä på mig och sminka mig. Känner mig som ett enda stort lik.
Men hoppas iaf att får en super mysig lördag! De ska jag ska.

Jag bloggar mer efter stan.
Hejdå!



/E

25/11

Hallå! Sitter och ser på idol för en gångs skull. hEHHE ha inte sett på idol något de här året elle jo bara i början. Men alla säger att de är bra artiser med och blablabla.

Iaf så idag så ha jag varit med Maria och köpt lite julklappar och skit. Lika bra att vara tidig med att köpa julklapp för man vet ju hur det är då de är julklappsruch! Skulle egenkligen varit med Idil idag men de vart inte av men hoppas jag kan vara med henne nån annan dag i veckan!

Imorron så ska jag åka till stan med Maria oxå för att vi måste köpa julsaker som saknas och plus att jag måste köpa lite nya kläder och skit. Sen resten av helgen blir att plugga. Jag känner att jag inte ha något liv än att plugga men vafan vi ha ett prov varje vecka till de är jullov! Orka fan inte. Men de är bara att kämpa på de är inte långt kvar.

Aja men nu så jag ska fortsätta att se idol och leva som en pensonär!

Hejdå!


(gammal och  ful bild)

/E

Gagaa

Hallåjjsan! Lady Gaga ska släppa en ett nytt album lagomt till jul som ska heta ``A Very Gaga Christmas´´.  Det kommer tydligen finnas nån jullåt med på skivan oxå men de blir ju bara spännade att höra henne sjunga jullåtar. Borde den köpas elle bara laddas ner?




Lite smakprov här. Lyssna och njut!

/E

Fuckthelife

Hejsan sven. Idag är de precis en månad kvar till julafton! Tiden ha gått så otroligt fort. Men de är skönt. Hela året ha bara rusat iväg. Sjukt alltså!

Iaf idag så ha de varit en jävla skit dag. Värsta jävla skäll av svenskaläraren och plus att jag försov mig imorse. Fyfan! Hoppas att de blir lite bättre dag imorron om inte så kommer jag vara på riktigt jävla piss humör!! Hata bara allmänt människor idag. Känner mig inte alls positiv.

Men nu ska jag och Maria börja julpynta lite smått. Som alla vet så är de ju första advent på söndag!

Ha det köngligast.
Hejdå!



/E

Träningsvärk nästa!

Hallåsanblåsan! Idag så ha vi hälsat på två gymnasium. Jag hälsade på Midgård och Dragen. Båda dom skolarna verkar ju rätt bra faktiskt. Fast Mådgård va något finare än Draggen! Men de va riktigt spännade att häsla på gymnasiet och se liksom miljön och hur människorna verkar vara och så där.
Efter att vi hade hälsat på två gymnasium så for jag och Kajsa och tränade. Vi tränade väl ungefär en timme en och en halv. Fast tiden gick sjukt fort på gymmt! Känner på mig att jag kommer få fetttttasteeeee träningväkren imorron. Men sånt gillas!

Iaf nu så måste jag duscha av mig och sen efter de så måste jag plugga till kemiprovet som är imorron. KUL. Kan inte ett skit men så är de ju allt!

Ajjja-aa vi hör senare.
Hejdå!

Du är mer än bara viktig

Hallåsjsan! Idag så ha jag typ nästan pluggat hela dan sen jag kom hem. Känns mig faktikst rätt duktig för de! Fast frågan är ju hur mycket jag minns från de jag ha pluggat fast de är en annan femma de!

Iaf ha de varit en ganska bra dag idag. Inge mycke stress i skolan alls idag. Och de känns så jävligt skönt som fan!
Imorron så ska vi hälsa på två gymnasium. Det ska bli kul hoppas jag för jag se jätte framemot de. Hhihiii. Sen efter de så blir de att fara och gymma med Kajsa. Jag ska ta i så mycket imorron på gymmet så att de ska brännas av träningsvärk i övermorron!

Men mer än så ha jag inte att säga inte. Är väl kanske för att de inte ha hänt ett ändå skit idag! Men sånt kan livet vara ibland

Vi hörs och ses
Hejdå!


(Här är bilden på kameran jag jag pratade om i söndags?) Snygg elle? Den finns i svart oxå. Är lite sugen på den!

/E

Måndag den 21 november 2011 v.47

Hallåsan! Ha preics sett på de nya avsnittet av ``Modelljakten´´.  De är ju inte den bästa vad ska man kolla de serie? Men de funkar att se eftersom att man börja se från första början så ha man som ett tvång att fortsätta se.

Men iaf nu så ska jag läsa lite kemi. Ha kemifucking prov på torsdag. HATA! Vi kommer ha ett prov varje vecka tills jul. Blir så satans less! Men de är väl bara att hålla ut de är inte mycke kvar.

Ajaa men nu ha jag inte tid att sitta här och tramsa utan måste börja jobba!
Kanske slägger upp något inlägg efter dansen eller så men till dess ha de godast.

Hejdå!



/E

Back to black


Klänningen från H&M. 99 kr

/E

Snön ligger vackert vitt

Hejsanhallåsan! Ha juist precis kommit hem från Maxi och H&M och jag och Maria va även och kollade på expert och se om vi hittade någon kamera som jag gillade och de va rätt många som fanns så jag sitter och funderar vilken jag är mest sugen på. Hittade inget märkvädigt alls och köpa så jag köpte bara en klänning som jag funderar ha på nyår eller något. Ska på stan på fredag och kolla lite mer någare på saker och så.

Det ha faktikst SNÖA! Iaf lite grann. De är som att man vill börja gråta när första snön kommer för det är så vackert med snö. När man se snöflingorna falla ner.

Men nu iaf ska jag göra lite svenska och ta de ganska lungt. Slänger kanske upp någon bild på klänningen sen eller om de får bli imorron.
Tills dess ha de godast.
Hejdå!

/E

It was just a dream

Go'morron! Ha just precis vaknat till liv. Ha lite träningvärk i armaren. Ha! Men de känns ändå rätt bra att jag ha de för då vet man att man ha tränat och att de hjälpte de men gjorde iaf. KÖNG.
Jag måste berätta vad jag hade för underbara dröm inatt! Jag drömade att de snöade. Att de va stora lapphanskar som snöade ner men de va ju såklart bara en FUL DRÖM! Men kommer sen blir verkliget snart för jag vill ha snö. Är ju fan första advent nästa söndag. Alltså precis om en vecka. Och då vet man att de är 4 veckor kvar till jul! Här är man uppmärksam.

Igår iaf så besämade jag och MakaN min när jag skulle komma till henne och det blir den 28 december. Längtar jävulst! Så de blir att spendera mitt nyår med MakarN igen då för de gjorde jag förra året med men de gö inget! Nöjet är på min sida.

Nu så ska jag väcka Maria för vi ska på stan. Jag ska införskaffa mig lite nya kläder och sånt oxå ska vi checka efter lite julklappar.

Hejdå!



/E


För vackert för att kunna bli verklighet

Tjollahopps! Ha precis kommit hem från bion. ``Breaking dawn´´ va helt sjukt fantastisk! Blev inte besviken på någonting i filmen faktikst. På en skala får den 9,5 och de är ett bra betyg. Varför den inte få en tioa rakt av för att jag.. Vad ska man säga inte hatade slutet men jag ville inte att de skulle sluta som det gjorde. Om ni inte ha sett den ``Breking dawn´´ än så SE DEN FÖR KUNG OCH FOSTERLAND!

Än att bara ha sett bioidag så ha jag oxå varit och gymmat med Kajsa och Anna. Det blev ganska så svettigt. De ä då man kommer till ett gym man fattar vad otränad man egenkligen är. Men vafan inte första och sista gången jag går på gym. Fan ELLE! Jag ska bli nya Magnus Samuelsson.

Nu så tänker jag inte sitta här mer utan jag ska ta på mig lite bekvämare kläder och se på någon film.
Vi hörs och ses.

Hejdå!



/E

I skydd av skuggorna

Traallala jag är så glad. Hittade en nya Irene Huss på tanka fetast ``I skydd av skuggorna´´. Då blir de att ladda hem den och krypa ner i soffan och se den! Min fredag är räddad.

/E

Jag känner mig så slut körd.

Go'kväll människor i världens. Ha nyss precis kommit hem efter att varit och köpt hundmat och varit på coop.
Ha varit en jävla skit dag idag! Först av allt på morronen då jag vakande kände jag mig bara helt liv lös de va knappt så att jag orkade klä på mig och sminka mig men jag tvingade mig till det! Sen när jag kom till skolan så hade vi första lektionen som va so jag kunde inte alls koncentera mig. Jag sprang runt datasalen frågade typ Anna om 4000 saker typ vad ska jag skriva Anna? HAHAH hon måste ha blivit less!

Det känns iaf skönt med fredag. Jag skulle egenkligen ha gått på bio idag med Kajsa men det blir imorron ist. Och de känns bra för min del för jag känner ändå att jag inte hade pallat med det nu.

Ska nu bara ta de ganska lungt. Se på någon film
och så.
Ha en sån bra fredagkväll hoppas helgen bli bra.!
Hejdå!



/E

Hur lyckas jag?

Asså jag vet inte vars jag ska börja! När jag hade gjort mig klar för att gå lägga mig så skulle jag gå ut från toan och gå och lägga mig. Men jag fick ett förhinder. Jag tog min mobil och tappade den sakt ner i toan! HAHAHAH jag visste inte om jag skulle skratta eller gråta när det hände så jag brast ut i skratt efter ett tag. Asså wtf VARFÖR ha jag sån otur när det just gäller mobiler? Gud är inte en vän!

Aja de va allt jag ville dela med mig av just nu. Ska iaf försöka att sova nu för jag är fruktansvärt trött.
Sovgott!

/E

Time can never be the same again

Hejsanhejsan på er alla små troll! Hehe kom inte på något bättre än toll. Dålig fantasi? Elle!?!?
Iaf så är jag SVIN trött. Jag ha känt mig som en zombie hela denna vecka! Seg, trött allmänt less på skolan livet ALLT. Och snö i norrland kan inte eller  bli men plusgrader kan det allt vara. Fyfan säger jag bara. Man kanske ska ta sig en tripp till Ryssland och importera lite snö?
Nä nu ska jag faktiskt sluta gnälla om allt skit åt höger och vänster.

Nu ska vi snacka allvar här! Ni vet mäket ``Versace´´ som ska vara H&Ms nya kollektion den kommer inte hit till Umeå. Borde jag känns mig förvånad? JAG FAKTISKT! Visst de är inte världens snyggaste kläder men HALLÅ men vill väl ändå ha nått fult plagg de är ju ändå ``VERSACE´´ vi snacka om!
Aja de är väl inget att deppa över ni som bor i Stockholm, Göteborge och Malmö ha ju iaf turen till ära.

Men nu ha jag inte mycket mer att tillägga. Hoppas alla ni ha det bra.
Hejdå!

/E

Är så skolless!

Hallojsen! Ha just preics suttit typ och pluggat engelska och svenska så att hjäran typ spricker!! Är så otroligt skolless just nu. Vet liksom inte vad jag ska göra? Jag orkar bara inte som längre skola. Skulle dirket inte vara fel att få vara ledig kanske ett år! Men sånt får man ju tyvärr inte.

Nu så funderar jag bara att ta och vila ett tagen innan det blir mat. Känns som att jag behöver inte liten paus sådär.

``Breaking dawn´´ ha j premiär idag fast ska inte de den idag utan på fredag. Älskar att se bio på helgen! Heheh men de är jag de.

Nä nu ska jag inte sitta här och babbla mer. Hoppas nu ha det bra allesamman.
Hejdå!


(fick en väldigt fin present av Maria idag, ja ni ser ju kanske själva på bilden en Gaga spargris)

/E


Dag 07 - Bloggfavoriter

Mina favvosar är väl typ Kenza, jackie ferm, rebecka ståhl  och sara jönsson hon från big brother. Sen ha jag inte så många fler favoriter!

Tisdag

Hallåsanblåsan! Ha precis kommit hem från skola man värsta träningsvärken i låren som jag fick från dansen igår. När jag går upp för trappor känns de som att det är som maskar som kryper i mina lår. Skit äckligt känns de!
Men nog om de nu.

Ska ta ich göra lite skolabete nu. Ha kemi prov på måndag? Tro att de va måndag iaf. Och vi ska läsa 4800 sidor så de kanske är bästa att börja läsa. Elle?

Nästa vecka ska vi åka och besöka två gymnasieskolar i Umeåkommun. Idag va de sista dagen att anmälsa sig på vilken skola och vilken linje man ville besöka så jag passade på att göra de idag på matten. Så jag kan besöka teater och spa&staliyst linjen. Ska bli så jävla kul tycker jag!

Aja men nu så ska jag börja arbete. Fast först ska jag ta något i magGa!

HejdDÅ


(HEHHE snyggast bild på mig från söndasmorron. Bild från Kajsas blogg)

/E

Dag 06 - Dåliga vanor och laster

Hehehe ja.. Det kanske är att jag inte pluggar tillräckligt på ett prov att jag hellre preonrederar datan än läxor och sånt och gör läxorna och plugg på provet sista dagen. Inte ett smart alternativ men sånt är livet. Men lär sig ju sen av sina misstag. För visst är det så?

Vad ska man säga?

Hallå Hallå! Ha nyss precis kommit hem från skolan. Jag gick hem från skolan tidigare för att jag inte mår så bra idag. Ha ont i magen osv.

Ska iaf ta och se på lite serier nu vid datan och bara ta det lungt. Kanske ska göra något skolarbete oxå. Men jag få se om jag orkar de.

Aja men ska inte sitta mer här nu! Hejdå!




HAHAHHA ni måste se på de här om ni inte redan ha sett. Skattar av de så jag får ont i magen!

/E

Gaga ny doft

Lady Gaga ska släppa sin nya parfym nångång 2012. Gissa vem som komme köpa den då? Heheh jo jag! Parfymen kommer kallas ``Moster´´. Hahha den ska ha en doft av blod och sperma. Men de kan väl vara mums att lukta blod och sperma. Eller?!



/E


Dag 05 - Det här språket vill jag tala flytande

Det skulle väl kanske vara engelska eller franska som jag skulle vilja kunna prata flytande. Finns säkert fler språk jag skulle vilja kunna flytande men jag kommer inte på något mer nu!

Jahaaa

Hallå Hallå! Ha precis kommit hem från Elina. Lördgaskvällen va riktigt mysig igår. Vi såg på film. ``11-11-11´´ såg vi. Den va faktikst rätt läskig. Alla vi tre jag Kajsa och Elin satt inklistarade i vägen typ oxå hade vi kudde i knä! Så den va den läskigtaste jag hade sett på länge iaf. Se den!
Är rätt trött oxå. Vi somnade väl kring halv tre nångång? Sen vaknade vi tio i tio typ så de blev inte många timmars sömn de inte.

Ikväll så ska jag iaf till Jasmine för jag ska träna lite gitarr. Vi ska ha musikprov imorron. De kommer ju bli spännade.

Nu så tänkte jag lägga mig i soffan och vila lite. Ska se på ``Criminal Minds´´ och göra lite te för jag fryser så mycke!

Hjedå!



/E

Lördag

Hallå Hallå! Ha inte hunnit blogga något fören nu. Vakande ett idag. Men de va skönt att få sova så länge. Ha städat mitt rum idag oxå! Så de är fint och prydligt nu.

Ha inte så mycke att säga idag. De har inte hänt så mycket idag. Det känns som att det är rätt kallt ut.
Ska käka något och fixa håret sen så blir de vidare till Elina där jag ska sova inatt. Ska bli kul. Även Kajsa ska sova där så de lär ju bli lite extra öss ikväll. Men sånt gillas!

Men ha inte tid att sitta mer här nu.

Vi hörs mera imorron!!

/E

Dag 04 - Favoritsaker

Öhhhh typ min mobil självklart! Ha den hela tiden var jag än går. Men den är ett måste att ha annars får jag typ panik. HA. Och så äre väl typ min mp3 låter omordet att säga så men jag kör fortfarande med det. De är ingen ful jävel! Gick den föra julen så den är inte så omorden ;). Hehhe ha inte så många fler favvo saker.

/E

Bara för att...

Bara för att de är 11-11-11 idag så kanske man borde se............


/E

11-11-11

Hallå Hallå! Ha nyss precis kommit hem från stan där jag va med Kajsa Anna och Elina. Jag hittade inte ett skit på stan. Faktikst. Vi gick på stan i en timme bara. Minsta trippen. Men alla vi va dödstrött så vi bestämade oss bara för att dra hem.

Så nu sitter jag bara vid datan och ska ta de lungt ikväll bara. Duscha se film och spela sims det blir min fredakväll. Men hoppas de blir lite fart imorron iaf!

Juste måste ju berätta om teatern/operan vi såg idag med skolan. Den va skit dålig. Den handlade typ om en tjej som hette Elisa tror jag de va? Hon levede i missbruk hemma. Dom pratade aldrig i teatern utan dom bara sjöng opera. KUL!

Nu ska jag gå och käka något och kissa.

Hörs senare. Hejdå!



/E

Dag 03 - Mitt favoritland

Jag ha personligen aldrig varit utomlands. Jaja nu sitter ni säker och skatta åt de! Men mitt favoritland ändå är USA.
Det är ju rätt stort skulle jag kunna tro! Och att det verkar så fint där. Stora byggnader och allt sånt. Mycket affärer sånt som inte finna här i Umeå eller i Sverige i huvudtaget kanske man ska säga.
Jag tycker om Frankrike oxå för att de är ju mycke mode där och sånt där skit tro Indien oxå är ett av mina favorit länder för att jag älskar indiska saker. Det är fint de. Men USA är storfavoriten!

Livet ska man inte kasta bort

Hallå Hallå! Idag är de redan torsdag. Fast de borde väl dom flesta veta att det är. Tycker väckan ha gått så jälva fort. Vars ta dagarna vägen?

Va så sjukt trött imorrse då jag skulle stiga upp ur sängen. Kallt och för förjävligt va de plus att de va mörkt oxå. Svartare än natten. Jag vill att snön ska komma snart gå att de blir ljus ut. Men de ha börja bli jävligt kallt ut nu så då kanske snön kan komma snart! Hoppas de iaf.

Hade faktikst tänkt mig nu att  göra lite so. Vi håller på med hållbar miljö grejj typ sluta konsumera och sånt där skit.

Imorron är de fredag oxå! Planer till helgen då? Jo faktiskt de har jag minnsammmmm! Imorron så blir det att gå på stan och på lördag blire att sova hos Elina. Mysig helg!

Aja men nu ska jag göra lite nytta som so. HEheheh.

Vi hörs senare. Hejdå!

Dagens..

Min super fina Lady Gaga tröja <3

/E

Dag 02 - 5 saker du inte vet om mig

1. Jag måste alltid veta vad klockan är.
2. Oroar mig mycke för onödiga saker.
3. Mina underkläder måste allitd matcha med varandra.
4. Jag vill alltid ha målade naglar. Helst iaf.
5. Att jag sjunger i duschen

Älskar jag dig än må tro?

Hallå Hallå! Åhh jag är så trött idag. Är så less på vädret fattar fan inte varför de inte kommer någon jävla snö snart. Det är snart mitten av november och de ha inte kommit någon snö än! Va äre för fel på Norrland??!?

Iaf så ha jag precis gjort matte. Är inte klar med den än fast jag kunde inte koncentrera mig så då satt jag mig vid datan ist. Smart va? Jag borde göra kemi med men jag orka inte nu för jag sitter så skönt nu på stolen så jag vill inte kliva upp och gå till köket och hämta väskJÄVELN. Hehhe de är icket långt för mig till köket men jag orka inte gå.

Idag så fick vi faktiskt äckel tårta på skola. Prinsseståra med 40 liter grädde. Men jag åt inte!! Över min döda kropp.

Men nu så ha jag inte mycket mer att tillägga på min lilla blögga. Så jag ska ta och sysselsätta mig med något annat. Kanske göra lite mer matte? A de är nog bäst så!

Hjedå!


(ha fått lite skäggväxt nu på gamladar)

/E

Dag 01 - om mig

Jaha.. vad ska man säga då? Jag är från född i Umeå fast jag när jag va sex år så flyttade jag och mamma min ner till Sundsvall där jag är uppväxen och jag har hela mitt liv där så man kan säga att jag kommer från Sundsvall? Elle. Jag känner mig mer som en sundsvallare än en umebo om man säger så. Jag och mamma flyttade ner till Sundsvall för att hon träffade en ny kille där så de va orsaken till varför. För ungefär två år sen så dog min mamma i cancer så de därför jag bo i Umeå nu hos min syster Maria som är världens bästa. Jag och Maria bor i en lägenhet på Ersboda. Själv tycker jag inte om Ersboda så mycke men de funkar iaf.

Är ganska galen av mig. Fast på ett bra sätt. Asså att jag pratar mycke skämtar mycke o sånt där skit. Jag hatar att ha tråkigt. Måste JÄMT syssla med något. Och att jag pratar oavbrutet. Hehhe förlåt!

Vad ska man mer säga? Jag går i nian på Bräntbergsskolan. Är väl en hyfsat bra skola ändå. Klassen är helt okej oxå som jag går i. Förutom att vissa av killarna är lite cepo men de är helt lungt för jag ha inte elle alla hästar i stallet. Visst är de så man säger? Jag är väldigt intressed av kläder och mode smink oxå. Allt som ha med mode och smink att göra.

Ha väl inte så mycket mer att säga om mig även fast jag ha mycket mer att säga men orka inte skriva för mycke. Jag kan iaf berätta att jag ÄLSKAR Lady Gaga <3. Jag är kär i henne fast jag är inte homosexull. Bara i henne är jag homosexuell.

Aja men jag orka inte skriva mer om mig nu jag ha fått kramp i mina nerver. Elle de kalls arm och att jag ha träsmak i rumpan

Hejdå!




/E

Alla har gjort eller kommer göra skiten!


Dag 01 - om mig
Dag 02 - 5 saker du inte vet om mig
Dag 03 - Mitt favoritland
Dag 04 - Favoritsaker
Dag 05 - Det här språket vill jag tala flytande
Dag 06 - Dåliga vanor och laster
Dag 07 - Bloggfavoriter
Dag 08 - Mina favoritskor
Dag 09 - Så här ytlig är jag
Dag 10 - Mitt bästa sminktips
Dag 11 - Min favoritbutik
Dag 12 - mitt drömyrke
Dag 13 - Vanliga fördomar om mig
Dag 14 - favorit musik
Dag 15 - Det här saknar jag
Dag 16 - Bästa resan
Dag 17 - Det här får mig att skratta
Dag 18 - mitt rum
Dag 19 - Bästa filmen
Dag 20 - Min första tanke när jag vaknade idag
Dag 21 - Det här drömde jag om i natt
Dag 22 - Så här kommer jag vara som gammal
Dag 23 - mitt motto
Dag 24 - Mitt favoritresemål
Dag 25 - Det här hade jag på mig idag
Dag 26 - Om jag hade en miljon skulle jag
Dag 27 - 3 saker du inte visste om mig
Dag 28 - Bästa tv-serien
Dag 29 - Bästa tidsfördrivet
Dag 30 - ta en bild i timmen

Det går ganska bra nu kompis

Hallå Hallå! Kom nästan nyss hem från skolan. Ganska skön dag idag.

Ha inte elle hänt så mycket roligt elle de kanske är därför att de känns så skönt. Hehhehe ``who knows who knows´´ som jag bruka säga.

Men nu så ska jag stöcka fram min kemibok som jag oxå ha tappat bort nånstans för jag ska börja plygga i god till kemi provet som vi ha nästa vecka. Så de är vad jag ska sysslsätta mig med nu.

Jag skriver väl antagligen något mer senare för de här inlägget känns bara depremerande!

Hörs senare. Hejdå!



/E

EMA-Gaga

Ni som inte såg EMA-galan igår så kan jag berätta att Lady Gaga vann 4 nomineringar! Helt sjukt glad jag blev igår. Trodde att hon skulle vinna för bäst live oxå men de gjorde hon konstigt nog inte. Fatta inte hur?!?!? Ist så vann Katy Perry. Är inget alls stort fan till henne. Menmen grattis till henne ändå! Tycker personligen att Gaga skulle ha vunnit den nomenierngen. Men man kan inte vinna allt! Hon vann alla priser som om va nomenerad i förutom bäst live då.

Här kommer lite bilder på Gaga från igår. Underbart vacker hon va <3


Biggest fans

Best Female

Best Song. ``Born this way´´

Best Video. ``Born this way´´


Hennes framträdande igår på EMA. Så fantastiskt!

/E

Du är inte längre den du va förr

Hallå Hallå! Sitter just nu och funderar på vars min svenska läsa bok är. Jag behöver nämligen läsa lite ur den.

Iaf så idag så ha de varit skola. Ha väl ändå varit en hyfsat  bra dag. Förutom på matten då. Vi började prata om gymnsaiet och skit. Tycker inte om att pratar om gymnasiet. Eftersom att de är snart dax att välja linje och sånt. Och jag ha inte en aning om vad jag vill gå för linje. Förut ville jag gå sam men nu så ha jag ändrat mig så vi får se vad jag ska välja.

Men nu så ska jag söka vidare min bok och så vars jag ha förlakt den. Ha redan tappat bort en annan bok så de vore inte så smörtning om jag tappar bort ännu en till.

Hörs senare. Hejdå!


(bilden är tagen för några dagar sne)

/E

EMA-galan

Missa inte EMA-galen i Belfast ikväll kl 21.00!


/E

Men guuuuuuuuuuuuuud

Hallå Hallå! Eller god morron i mitt fall. Jag vaknade precis! Helt sjukt hur länge jag ha sovit idag. Minns kanppt själv inte när jag sov såhär länge sist. Hatar att vakana såhär sent. Man hinner som inte göra något på dagarna. Plus att jag inte hade någon som kunde vakna mig heller eftersom att Maria är och jobbar.

Iaf så nu ska jag berätta en olycka som hände mig igår. Fast jag börja bli van en sån olycka menmen. Igår så när jag och Maria skulle sätta oss o bilen när vi skulle till graven så skulle och stänga bildörren. Hon fick inte igenden efter första gången så hon va tvungen att stänga igen dörren 2 gånger. Men vet ni de roliga med det? De va att min mobil va i hennes jackficka. Så när jag sa: Jag kan ta mobilen nu. Så fick jag värsta chockan för att skärmen på mobilen va helt paj. De är bara en milimeter av skärmen som syns. Så nu ha... Lite mig tänka 5 mobiler gått sönder för mig på typ drygt ett år. Snacka om att ha otur när de gäller mobiler!

Men nu så ska jag ta mig lite fika och se någon serie. Vi hörs senare.

Hejdå!



/E

Allhelgona

Hallå Hallå! Ha precis gjort mig klar för att fara till gravarna för att tända ljus. De är ju Allhelgona idag. Det är så mysigt tycker jag att gå på gravarna när de är så mörket och så alla ljus som är täda på gravar.

Men iaf nu så ska jag bara ta och slägga i mig något och äta sen blir de mot graven. Hoppas alla får de en fin dag så hörs vi senare.

Hejdå!



Dagens klädval..


/E

Fredag

Hallå Hallå! Idag så är de fredag. Shit va lovet ha gått fort. Känns som att de nyss va skola. Vettefan va jag ska göra för något idag. Man borde ju ta vara på dom dagarna som är kvar av lovet alltså tre dagar kvar.

Känner mig fortfarande lite små seg sen Malin va här. Vi gick och la oss sent och vakande tidigt på morgonen. Så vi ha inte fått mycke sovmorron alls vi två.

Men vi får väl se vad helgen bjuder på. Ska iaf äta frukost nu och se på tve så hörs vi senare.

Hejdå!


(gammbild)

/E

M*

Gokväll! Fyfan ha suttit och spela sims till nu typ. När man väl börjar spelar de så går de inte att sluta. Men jag lyckades slita mig bort från et.

Iaf nu så ser jag på ``Criminal Minds´´ på femman. Jävligt bra serie. Efter de så ska jag ta och duscha sen ska jag se på film. Ska se på``Michael Jackson The life of an icon´´ de är som en dokumänter om han då hans mamma och hans bror berättar om Michael. Så den ska bli spännande och se.

Men nu ska jag ta och forsätta se på ``Crminal Minds´´.

Hejdå!



/E

Jahapp

Hallå Hallå! Då ha Malin åkt hem då. Känns jävligt tomt och tråkigt utan henne här hemma. Dagarna ha gått så fort. Dom fem dagarna hon ha varit här ha gått sjukligt fort. Hemskt! Men snart är de jullov och då blir de att fara ner till Malin. Köng föfan. Men de är typ 40 veckor kvar dit.

Iaf så nu ska jag gråta blod och käka 40 liter ben&jerry. Hehhe. Sånt som man gör när man är riktigt depremerad.
Nämen jag ska ta och spela Sims nu så vi hörs antagligen senare!

Hejdå!


Detta är SKÖNHET

/E

In Time

Hallå Hallå alla dom som är vakna denna tid på dygnet. Ikväll så såg ju jag och Malin på ``In time´´ på bio. Den va faktsikt hyfsat bra. Inte den bästa filmen men den va iaf sevärd att se på bio. Han från ``I am number four´´ va med på ``In time´´. Ni vet han som spelar Number four på filmen. Han är en rätt bra skådespelare. Blev lite sugen på att se ``I am number four´´ när jag såg h´´att han va med på filmen. Får väl se om de blir att se den imorron eftersom vi ska ju ha filmkväll imorron tydligen. Maria vill ha de iaf så aa de blir väl filmkväll då!

Iaf så nu så väntar nog Malin på mig så jag ska inte dryga ut tiden med att skriva så mycket mera.

Godnatt allehoppa. Hejdå!



/E

Ansiktsmask

Hallå Hallå! Idag så blev jag och Malin väckt av Magnus kl tolv! Lite sent. Vi skulle liksom uppp kl elva men AJA.
Så vi satt oss och tog en sen frukost.

Just nu sitter jag och Malin med ansiktsmask. De känns STELT och kladdigt. Ska de verkligen kännns så? JAAAAAAAAAA.

Aja men nu ska vi se film. Och tvätta bort skiten. Men vi hörs senare. Hejdå!


HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAH GOTT SKRATT FÖRLÄNGER LIVET

/E

RSS 2.0