Nyårafton 2011

Hejsanhejsan! Sitter just nu med Malin och se Harry Potter som går på trean. Tycker inte om Harry så mycke men va gör man inte för bäst vännen liksom!

Ikväll så blir de ett lungt nyaftonsfirande faktikst. Jämför med förra årets firande! DÅ VARE PATAJ. Men nått år måste men ju oxå ta de lite lungt.

Ha faktikst inte så mycke mer att säga. Lär väl inte finnas så många som sitter vid datan eller som läser bloggar nu men jag vill iaf säga Gott Nytt år till alla och att ni ta de lungt med spriten ikväll och PASSA smällarna. Själv kommer jag väl stå 40 meter ifrån dom. Men de är jag de!

Hejdå!


Bild från förra nyårfesten!

/E

makaN BIRSTA HOCKEY

Go'kväll go'kväll! Idag så ha jag och Malin vare på Birsta där jag inte hittade inte skit på mellandagsrean för de finns bara BILLIGT SKIT men inom parantes så hade dom snygga jenas SLUT PÅ PARANTES!
Sen efter vi hade vare på Brista så gick vi på Ikea och åt go mat. Och efter vi va och käkade där så tog vi bussen hem till Malin sen vare vidare till hockeyn. Timrå förlorade dock men de va ändå kul men de va väl mitt FEL som vanligt att dom förlora när jag är här.

Nu så ska jag o Malin chilla bille dill if u know what i MEAN.

Hoppas ni ha fast en lika kulkul roligrolig dag som jag!

Hejdå!


Bild från somras då man va som snyggast!

/E

Mobilblogg

Hallåhallå! Detta för första gången jag skriver mobilblogg. Känns lite udda men jag vänjer mig antagligen. Idag så ha inte jag och Malin inte gjort så mycke. Vi vakade typ halv två. Tidigt och.bra. Nu ska Malin och jag fortsätta se på die hard! Hejdå! /E

Snabbt

Go'moron! Idag så bär de av till Sundsvall! Jag ska vara i Sundsvall tills på tisdag så de blir ju drykt en vecka. Och de blir ju kul!

Igår så hann jag aldrig blogg för jag hade fullt upp igår vill jag lova! Först så drog jag och Kajsa ner till stan sen efter stan så for vi vidare till Anna där vi fick träffa Annas pojkvän som bor i Skåne. Så de va hur kul som helst! Och när jag kom hem så va de bara att äta och sätta igång med att packa och allt!

Men nu så hinner jag inte sitta här måste sminka och allt.
Hoppas alla ha den bra.

Hejdå!

/E

Är människan seriös?

Asså ni vet bloggaren Natti? Är hon seriös med hennes vidoinlägg på hennes blogg o skit. Är hon seriös med de hon skriver och säger i hennes vidoinlägg? Hon är ju som liksom Kissie va förut om inte VÄRRE. Mena Natti är ju typ helt blost i huvudet.

Ni som inte vet vem hon är så få lite smackprov. Ni kommer CHOCKAS!


Jag blir seriöst rädd av henne tjej. Hon behöver på riktigt hjälp och de är nu! Hon äcklar mig så hårt!

/E

Shop to u drop!

Hallåhallå! Ha precis kommit hem från stan. Ha så ont i mina fötter och ben så att de inte är sant. Jag och Maria for till stan kl tio och kring tolv va de propp fullt! Åh hatar bara männsikor ibland. Ni vet såna som inte kan liksom flytta på sig då man ska förbi och dom som trängs o skit. Men jag klarade mig genom de hela.

Hitta de faktiks inte så mycke på stan som va rea. Typ bara fula saker elle så är de jag som är kräsen. Hihi. Men jag tänkte att jag slägger upp lite bilder på dagens inköp!


Båda parfyrmerna är köpta från Åhlens


Tröja från Gina. 99 kr inte på rea.

Tröja från Åhlens som jag funderar att ha på nyår med silvriga smycken! 145 på rea.

Köpte oxå ett grått nagellack med glitter i som jag tänkte måla på nyår.

Detta va allt för mig.

Hejdå!

/E

Hostel

Hallå! Ha precis sett en rå äcklig film som heter ``Hostel´´. En av dom äckligaste filmerna jag ha sett i mitt liv. Höll typ på att spy i soffan! Så jag rekomenderar den om ni vill spy. Haha nädå men om nu gillar riktigt jävla äckliga filmer så SE den. De finns tre filmer av den så de blir att se ``Hostel 2´´ imorron

Iaf nu så ska jag borsta daggarna och lägga mig i sängen och se Criminal Minds. Och imorron är de mellandagsrea! JIPPI!

Hoppas alla från en god natt sömn så hörs vi imorron.

Natti!




/E

Stuck On Fuckin' You


Lady Gagas nya låt. Den är ganska annorlunda låt för att vara henne. Men ändå älskad av mig!
Lyssna och njut föfan. STUCK ON FUCKIN' YOU

/E

Juldan

Hejsan! Vakande för ett tag sen och satt och lekte med min nya mobil som jag fick i julklapp. En HTC wildfire s blev de! Helt otroligt snygg och bra mobil. Jätte glad att jag fick den! Ett års gratis surf fick jag med mobilen. Köng föfan. Tänkte faktikst lägga ut bilder på julklapparna jag fick eftersom att jag fick oxå en efterlängtad kamera igår! En liten behändig och en bra jävla kamera kompaktkamera med 14,2 mega p och den filma i HD .  Men här kommer bilder orka inte skiva! Njut ist av bilderna.






Detta va alla julisar! Plus kameran oxå då. Tack för alla fina julklappar! Älskar dom alla.


Blev faktiskt lite nöjd över denna bild!

/E

Julafton 2011

Hallå! Ha precis vaknat. Och de är Julafton! Så god jul till er alla och  hoppas alla får en super mysig och fin julafton. Själv nu så hinner jag inte sitta här och skriva för jag måste duscha och sen ska vi till mormor!

Jag skriver mer imorron. Tror inte jag kommer inte sitta något mer vi datorn idag!

Men som sakt god jul till er!

/E

Dan innan doppardan

Hejsan galoppsan! Åhh ha varit ute hela dagen och handlat för imorron. Kom precis hem! Ha så otroligt ont i mina fötter så att de inte är sant. Hade liksom ändå converse på mig och dom bruka ju vara beskävma och gå i! Ha iaf fixat julklappar nu så de är jätteskönt. Fattas egenkligen bara en julklappt till och de är till Malin. Men jag fick idag en julklapp som jag ha beställt till henne. Så de är skönt att ha fått allt överstökat. Eller ja nästan allt.

Nu så hade jag tänkt mig att ta och vila min fötter och se på lite Criminal Minds och vänta på att Maria kommer hem med en god sallad till mig! Hehe.
Men ikväll blir de bara att de de jävligt lung. Julafton imorron så jag måste spara mina krafter tills dess.

Hoppas alla ha de bra.

Hejdå!




/E


Julklappsångest

Hejsan! Idag så va och Anna på stan för att köpa julklappar. Eller ja de va äntligen bara jag som skulle köpa men självklart så blev de helt svart i huvudet! Jag visste inte alls vad jag skulle köpa! Jag och Anna virkade typ bara runt i stan. Så jag tänkte sätta mig i lungn och ro och tänka efter vad jag ska köpa till folk. Imorron är de ju sista chansen att köpa julisar. Så de är lite stressigt nu bara! Men de får man leva i.
Vet iaf vad Anna vill ha så de blir ju lätt att köpa till henne med inte till Malin och Maria!

Ikväll så blir de iaf att börja göra alla julmat och julbaka. Mysigt! Känns fan som de nyss va julafton. Åren gå så fort. Men ja. Ha inte så mycke mer att säga nu. Men jag kanske slägger upp något senare.

Hejdå!



/E

JULLOV

Hejsanhallåsan! Ha nyss precis kommit hem från skolan fast vi slutade ett men de blev att man stannade kvar ett tag och snackade med folk och så. Men de va myspyskigt. Är faktiskt rätt glad med mina betyg. Ser ju hur mycke bättre ut nu än va de gjorde i åttan. Så de känns jättebra!
Jag vann faktikst julrrm idag på skolan. Eller ja de va inte bara jag utan de va Idil, Bahar, Viktior och Fares oxå som vann eftersom vi va i samma grupp. Men jag vann julrim förra året oxå. Jag är så duktig!

Är så jävla glad att de är lov nu. Men är äntligen fri från allt. Ska verkligen försöka ta vara på lovet. Sova ut och vara med kompisar så mycke som de går!

Ikväll så ska iaf jag och Kajsa ta och gymma lite så de blir en lungn första kväll sådär på lovet. Men imorron måste jag verkligen till stan. Måste köpa julklapp till Maria och Malin. Och de lär vi vara cp mycke folk på stan. Men de får man  leva med när jag är så sen ute att köpa julisar!

Hejdå!



/E

Jag såg en stjärna falla det var en natt när alla sov

Hallå! Ha för ett tag sen kommit hem från skolan. Kändes ju jätte lönt att man va på skolan idag eftersom att vi inte gjorde ett enda skit! Vilket som va skönt men ändå! Jag fick man verkligen tvinga mig upp imorse. Snacka om tortyr!

Imorron så är de julavslutning. Så otroligt jävla skööööönt. Tycker ändå att höstterminen ha gått jävligt fort. Men de spelar ingen roll desto fortare tiden går ju snabbare så kommer gymnasiet och jobb plus pengarna! Hahha bara de jag längtar till. Men pengar är inte allt. Det viktigaste är ett de finns människor som älskar än. Men pengar är så ändå alltid ett plus i kanten.

Nu så tänkte jag spela lite sims. När man väl ha tid att göra de!
Men mycke mer än såhär ha jag inte att säga nu.

Hejdå!



/E

Jag hoppas att du ser och en dag kan förstå

Hejsanhejsan! Ha precis kommit hem från skolan. Vi fick sluta en kvart tidigare från språkvalet vilket som va jävligt skönt. Vi såg någon jävla b film. Blev så otroligt less! Dålig va den oxå. Fyfan säger jag bara! Plus att mina fötter är dyng sura för att jag som är så jätte smart allt jämt och tog på mig mina vita converse som de är hål i vid hälen! Bra att ta såna skor då de är blött och massa blask ute! Jag ha då lärt mig en redig läxa må jag då säga.

Nu så tänkte jag faktikst läsa lite religon. Nog för att vi inte ha någon läxa i de men de är för att jag ha ju läst så mycke om hindusmen och buddhismen på skolan! Hehhe som jag såklart inte ha gjort. Så då kan man ju passa på att läsa när de ändå inte är någon hemma!

Hejdå!



/E

Två år dag

Hejhejsan! Idag så blir de en lungn dag. Får se vad dagen ha att bjuda på. Är rätt trött och slö idag så jag lär väl inte orka göra så mycke.
Ha faktsikt städat mitt rum så jag känner mig hyfsat duktig att jag ha tagit tummen ur röven och gjort de!

Ha inte så mycke att tillägga mer så jag tänkte inte eller säga så mycke mer. Hoppas alla får de en bra sista advent. Ska oxå försöka njuta av den!

Du får mig att vilja leva du ha fått mig att förstå vad livet är. Du gör mig strakre och starkare för var enda steg jag tar. Utan dig hade jag inte varit någon. Du ha gjort mig till den jag är idag. Du får mig att se livet på ett annat perspektiv. Du är min skyddsängel. Tack för att du va rden du var. Jag kommer förevigt älska dig Mamma.
Vila i Frid.




/E

22.22

Hallå! Kom hem från bion för ett bra tag sen. Filmen va inte alls som jag hade förväntat mig. Vilket jag tyckte va riktigt synd med tänke på att jag hade längtat så otrolig mycke på att få se den. Men ja de är så de kan vara ibland. Ingen som jag film jag rekomenderar att se på bio men den gick iaf att se. Men tycker man att de är små intressant när de handlar om andra världskirget så borde ni se den.

Nu så ska jag iaf ta och se på Criminal Minds. Hoppas alla ha en mysig lördag kväll!

Hejdå!



/E

En vecka kvar

Hejsan! Ha nyss duscha. Hemskt skönt va de! Vaknade halv ett idag. Sååå underbart att få sova så länge vill jag lova. Så jag är inte trött ett ändå dugg idag! Och de är ju kul.

Jag vad ska man säga? Precis en vecka kvar till julafton. Bara jag som är nervös? Jag vet inte varför men jag blir alltid som små nervös några dagar ingen julafton! Är de normalt?
Iaf så nu så tänkte jag gå och klä på mig kläder ha bara handduk på mig! Fintfint. Sen ikväll så blir de bio som jag berättade igår. Ha längtat så länge att få se Simon och ekarna så jag hoppas den är bra!

Hejdå!



/E

Sextonde December

Tje! Äntligen fredag!!! Som jag ha längtat. Inte för att jag ha några större planer för helgen men de är ändå otroligt skönt att få bara få bara hemma och ta de lungt. Åh. Längtar till lovet så mycke. Men de är bara 5 dagar kvar. På lovet så ska jag liva som om de vore min sista dag i livet! Hhehe.

Iaf så ha jag faktikst inte så mycke att berätta. Kvällen lär ju blir rätt lung. Ska bara se på någon film och halv sova på soffan! Härlig fredag.

Imorron så tror jag att jag och Kajsi ska dra på bio och se Simon och ekarna. Den verkar vara hur bra som helst. Plus att Bill Skargård är ju med! Då är den ju verkligen ett måste att se.

Men nu så ska jag ta och fika något för min mage verkligen sjunger efter mat.

Hejdå!

/E

Ingenting värt

Hallåhallå! Ha nästan nyss kommit hem från skolan. Hade typ syslöjd hela dan idag. Hur skönt som helst! Allt skit är bortgjort till jul som behövdes göra. De är bara en vecka kvar till jullov. Sååååå skönt. Då jävlar blir de att stänga av hjärnan och inte tänka alls på något än att njuta!

Iaf så ha jag inte så mycke att säga. Mer än att snön ha börja smälta! Vafan varför??! Plus att de ha regnat så igår va de cp halt ute och idag är de ingen is på backen utan bara helt vanlig asfallt. De va ju jättefint ute förut när de snöade och allt. Nä men nu börja våren komma då inte ens julafton ha varit. Kul!

Nu så tänkte jag städa mitt rum för de är redan stökigt.

Hejdå!



/E

'Marry the Night'

Sanningen bakom Gaga



/E

Inspiration



/E

Det doftar jul

Go'kväll! Ha precis bakt klart pepparkakorna så de doftar underbart i köket och heeeeela lägenhet. Julen är här på riktigt nu!

Ska iaf nu ta och käka någa pepparkakor och dricka julmust och mysa ner mig i soffan. Hoppas alla får en fin kväll.

Hejdå!


Fyfan bild på wakosarna från vintern 09 . Minnen!

/E

Resten av ditt liv

Hejsan! Ha just kommit hem från skolan i snöovändret. Just nu så sitter jag bara och ta de lungt. Är så in i helvet trött idag. Jag vill vara lägga mig lägga mig ner och dö bokstavligen! Ha faktiskt inte hunnit villa upp mig i helgen! Men sånt kan hända.

Nu så ska jag ta och äta något sen blir de att baka pepparkakor. Naminummamummmmmm!

Hejdå



/E

Danceeeeeeeeee

Hallååå! Ha juste preics kommit hem från dansuppvisningen. Uppvisningen gick hur bra som helst! Faktiskt känner mig hel nöjd! Jag slänger upp bilder från uppvisningen dag eller imorron.

Just nu sitter jag och väntar på food. De blir pizza till mat för Maria tyckte jag va så duktig. Sen ikväll så ska vi feta oss med taco chipps och se på nya Irene Huss ``Jagat vitte´´. Så de kommer bli en super mysig trejde advent kväll.


Heheh lite som kille passa jag väl ändå som!

/E

Söndag-Dansuppvinsing

Go'morron. Vaknade precis. Ska snat äta nån energirik frukost eftersom att jag ha dansuppvisning idag. Kanske man borde äta havregrynsgröt? Hahha nä fyfan de är ju bara nå jävla blask! Men man håller sig ju mätt några timmar iaf och de är ju bra.

Men nu så ha jag inte tid att sitta här för nu ska jag ta och fika!

/E

You make me speechless

Hallåsaaaaaaaaaaaan! Ha precis fikat och fixta mig för sängen! Men innan jag ska sova så måste jag få berätta om den underbara kvällen som jag och Kajsa ha varit med om.
Konserten ha heeeeeeeeeeelt oroligt bra. Jag tror ni inte kan fatta! Alla dansade, hoppade och skrek som cp! Hahha men asså de va helt oroligt som sakt. Min hals bränner än efter att jag ha skrikti som ett cp!

Allt som inte va så underbart med kvällen va väl att Kajsa och jag stod bakom några idiot fulla killar som luktade sprit, svett och fullskrutad med parrfyrm! Som typ juckade på oss och tog oss på röven och slet i Kajsas hår. Varje gång killen kom nära oss så knuffade jag han och Kajsa och jag sa: MEN LÄGG AV! SLUTA DÅ!!! Men idioten gjorde såklart inte de. Och vakten kollade bara på allting och log. IDIOT! Även att vi stog längst fram så vaktjävlen såg oss gott och väl!

Mer än såhär orka jag inte skirva nu. Jag skriver lite mer om kvällen imorron för då lär jag kanske orka!
Måste få lite sömn eftersom att de är dansuppvisning imorron!

Natt på er.

/E

Party like rockstar

Hallåsan! Ha preics fixat klart håret och sminkat mig. Snart är de dax att dra vidare ner till stan. Känner mig sjukt peppad!
Hoppas ni alla kommer få en lika kul kväll som jag.

Hejdå!



/E

I Väntan På Vadå?

Go'morron! Igår så blev de ingen bloggblogg men jag hade inte tid förstår ni. Jag va faktiskt med Kajsa bajs hela dagen.
Jag kom hem rätt sent igår efter Idol. Va tyckte ni om att Amanda vann Idol? Jag personligen kan inte säga så mycke om de med tanke på att jag ha bara sett tre avsnitt av Idol igår. Men de va ju sista finalen igår ever! Så då är de ju självklart att man måste se!

Ikväll så blir de att fara och se Timbuktu konsert i stan! Hahha fick reda på de igår då Kajsa bara sa liksom vill du följa med och se Timbuktu imorron? KLART SOM MAN VILL! Så de blev min så kallade fedags lycka.

Men nu så ska jag gå och fika och duscha så hörs vi senare.

Hejdå!



/E

Ibland ha man ju bara tur!

Hejsanhallåsan! Kom typ nyss hem från stan med Maria. Vi har nämligen köpa biljetter till min dansuppvisning som är på söndag! Är faktikst inte så jättemycke nervös. Men jag ha inte hunnit tänka så mycke på de eftersom att de va varit fullt upp med annat. Men jag ser iaf framemot uppvisning.

Nu snart så tänkte jag sätta mig och göra engelska läxan. KUL. Vi ska typ skriva en uppsats om varför vi skräpar ner i naturen. Såååå drygt.

Men nu så ska jag börja med skiten så att jag blir klar nån gång.

Hejdå!

/E

Black and Silver

Hallå! Ha varit hemma ett tag nu så jag sitter just nu och chattar med lite folk. Ska snart ta och läsa lite fysik. Är ju satans fysik förhör imorron!

Åhh fyfan de börja bli vinert ute nu. Vintern börja kom. Men de är mysigt.
Ha faktikst inget att säga. Känns lite tråkigt! Hehhe.
Men ska ta och fika lite nu. Varm chocklad! Så man blir varm om kropp och skäl.

Amen kanske slägger upp något senare om jag ha något roligare och säga!

Hejdå!


Se så rent och prydligt mitt rum ser ut! Hehhe tack Maria för städningen!

/E

Vinnare i Modelljakten 2011

Julia Schneider vann Modelljakten. Kändes väldigt oväntat att hon vann faktiskt! Men grattis till henne! Och hoppas hon lyckas bra i modellbranchen och att alla andra som sökte till Modelljakten oxå gör såklart!



/E

Så mycket jävla skitsnacka!

Hejsanhejsan! Shit jag är så oerhört trött idag! Jag somnade fan på soffan så jag kom hem för jag va så trött. Men de va skönt att få slumra till lite smått!

Idag så va iaf biologiprovet. Känns skönt att de är bortgjort. Då är de bara matteprov kvart då! Kulkul roligtroligt.
Skulle egenkligen ha föllt med Kajsa på öppethus på ett gymnasium som heter uig. Men jag hade andra saker som stoppade mig från de. Självklart!

Men nu så tänkte jag se på ``Modelljakten´´. De va  ju finalen igår! Så ha ni inte sett de än så se de!!

Hejdå!


Mitt rum är äckligt stökigt. MEN DAN INNAN JULAFTON LOVA JAG TOMTEN ATT STÄDA.

/E

Hej mitt vinterland!

Hallå! Jag är så otroligt glad idag för att de ha kommit snö! De är så obeskivligt vacker. Helt overkliget! Äntligen ha snön kommit som man ha längtat. Iaf jag! Men de kanske tyder på att jag är en riktig norrläning? Elle?

Iaf nu så ska jag ta och äta lite innan vi ha dans. Ha dansen tidigt idag. Den börjar tjogo över fem. Men de är rätt skönt för då ha jag kvällsen på mig att plugga på biolgiprovet som är imorron.

Annars då? Jodå de ha varit en hyfsat bra dag! Hoppas ni alla andra oxå ha fast de bra.
Nä ni hinner jag inte sitta och lölja mig längre.

Hejdå!



/E

H-vete

Hallåååå. Åh gud jag känner att jag börja få huvudvärk! Ha pluggat biologi hela dan. Och då mena jag hela dan! Ha haft några pauser lite då och men annars så ha jag bara läst på biologihelvetet! Så nu pallar jag inte längre med den skiten utan nu ska jag njuta av söndags timmarna som är kvar av våra liv.

Igår så klädde jag och Maria julgranen. OCH jag tycker att de är jävligt förtidigt! Vi brukar alltid annars klä den dan innan julafton som normala människor gör. Men Maria ha brytingt tradtionen!

Nu ha jag inte så mycke mer att säga. Hoppas alla ha haft en bättre helg än jag!

Hejdå!

(jävla gammbild!)

/E

De är inte längre som förut

Hallå hallå! Ha varit vaken i några timmar men ha inte orkat skivat något fören nu. Fastade vid teven då de va ``Awkward´´. Men jag lyckades slita mig ifrån mig den. Hehhe.

Nu så sitter jag och chattar med folk på msn. Jag ha ganska tråkigt. Men jag ska snart förbi stan med Maria. Sen blir de hem igen för jag måste fortsätta plugga på fuck biologin! Sen ikväll så blir till att julbaka lite.

Men nu ska jag gå och fixa mig. Ser ut som ett lik från en uppgrävd grav!

Hejdå!

/E

Varför berätta sanningen för någon som inte förstår

Hallå fredag! Nu är veckan slut som jag ha längtat. Skoldagen ha väl varit hyfsat bra och de är väl preics en fredag ska vara!
I helgen ha jag inga planer mer än att jag måste fett plugga på fucking biologiprovet som är på tisdag. Är så fruktansvärt less på att plugga så jag skulle bara vilja bränna sönder alla skolböcker och allt!
Ha inte så mycke att berätta idag bara att de är kallt men ingen snö. Rolig jul men ha att se framemot.
Aja men jag ska börja läsa lite biologi och ikväll ska jag ta och färga min fina utväxt. Så se min fredagkväll ut.
Mycket till socialt liv i helgen!
Hejdå!
Lady Gaga nya musikvideo! Lika vacker som alltid!
/E

Första December

Tjenixentrixensixten! Idag så är jag hemma från skola för att jag ha fruktansvärt ont i min mage. Fattar inte varför faktikst inte varför. Men hoppas de går över snart. Innan jag klev upp så låg jag ihop knövlad som en sten för att jag hade så ont. Vill bara liksom veta vad problemet är. För mycke stress så att magen ta stryk av de?

Men nu ska jag iaf inte sitta här mer ska försöka få i mig något och äta och se lite Criminal Minds!

Hoppas allt är bra med er.

Hejdå!


Sommarminnen. YEAH

/E

RSS 2.0