Ta aldrig ifrån mig de bästa jag har.

Hello! Sitter och chillar med mina girls och har de så bra man kan ha de. Är så glad. Allt är bäst.

Ha en fortsätt fin kväll!






Kompis de går bra nu.

Hejsan! Just nu är jag bara så lycklig! Jag åker till Sundsvall med tåget som går om ungefär fyra timmar. Livet känns äntligen så bra igen. Känner mig så lycklig. Vill bara springa omkring och skrika, dans slå på saker. Haha låter ungefär som ett vanligt adhd-anfall som jag kan få!
 
Det känns som att de här lovet kommer att bli bra. Och jag hoppas verkligen det. Jag ska försöka spendera så mycket till med mina fina vänner som möjligt och göra så mycket galna saker som möjligt. Hatar bara att höstlovet är en vecka. Men jag mår bra. Solen skinner och det känns som ett livet är påväg nånstans till det bättre. Hoppas det alltid kommer vara så bra de är nu!
 
 
 
Du gillar mig men jag vill inte att de ska vara så. Jag vill inte behöva såra dig. Jag vill vara din vän och vara säker att du är ärlig. Jag vill göra dig glad. Jag vill göra dig galen. Jag vill ligga och kolla upp på stjärnorna med dig men jag vill inte att de ska bli vi. Jag vill bara vara dina vän. Jag vill att du ska förstå att de aldrig kommer kunna bli vi.
 

I can only imagine, only imagine what it'd be like.

Hej livet! Idag är jag hemma fån proaen. Har jätteont i lungorna då jag andas. Känner som att det sticker tusen knivar i mina lungor! Hoppas de bara går över snart de är inte så speciellt behaligt detta.
 
Tänkt nu att jag ska se på lite serier och krypa ner i soffan och dricka lite varm te i hopp om att jag ska bli bra igen. Vill i inte må såhära då det snart är lov och grejor. Får se om jag följer med Nina på stan senare och söker en klänning till henne. Det är skolmiddag imorgon och de är det klädkod som gäller då.
 
Jaja hade väl inte så mycket mer att tillägga hej!
 
 

Luktar på favorit tröjan och saknar dig.

Hej! Nu är det måndag. Jippee snart lov. Sista praoveckan nu och det känns så jävla skönt. Och på fredag åker jag till S-vall så veckan kommer säkert gå jätte segt men jag hoppas inte de!
 
Hela denna helg har bara sprunigt förbi. Känner mig trött från i lördags. Vaknade igår med två skrapp sår på ena knäet och säkert tio små blåmärken på båda ben. Haha va fan hände i lördags egentligen? Fattade inte alls hur jag orkade ens gå utanför dörren igår. Ett mirakel måste jag säga.
 
Nu hade jag faktiskt tänkt mig att jag se på solsidan som jag missade igår. Och sen ta en låååång dusch och sedan får jag se vad kvällen har att bjuda på.
 
 
 
 
 

Time to party like a animal

Hello! Har gjort mig precis redo för kvällen. Ska dra hem till Nina och käka kyckling och sen så väntas party.
Känns som denna kväll kommer bli en bra kväll. Allt är så bra just nu.
 
Hoppas ni får en bra lördag för det ska jag ha hej!
 
 
 

En fredagkväll kan allt hända.

Hallojs! Sitter och lyssnar på lite musik och bara njuter av den fina morgonen. De är sol idag! Men det ser dock inte ut som att de är så varmt ute men skit samma de har ju varit regn så länge så de är skönt med lite sol.
 
Igår så var jag med Nina och Carro. Lite spontat sådär. Så jag drog hem till Nina kring halv åtta igår kväll sen så ringade jag Chrille så vi drog hem till han där de var fest. Så vi chillade där ett tag med dom sen så drog vi vidare för Nina skulle träffa Sebbe. Allt blev koas. Så jag for hem vid tolv nån gång med Carro. Så nu blir de att ladda för för denna kväll. Som jag hoppas blir en bra kväll!
 
Ska börja göra mig klart nu och ta på mig vettiga kläder sen blir det att dra in till stan. Ska nämligen köpa en klänning som jag ska ha nästa vecka då vi ska ha en skolmiddag med hela skolan.
 
Hoppas ni får en bra dag!
 

Älskar då killarna uppträder gangnam style.

Shoppat!

Hejsan! Idag då jag hade lunchrast så gick jag och Maria en sväng på stan och detta var vad som blev inhandlat
 

Shorts från Bikbok. 99 kr på rea!
Camouflage linne från Gina Triot. 199 kr
Kors örhänge från Gina Tricot. Rea 50 kr
 Armband från Bikbok. 99 kr
Fjäder örhängen från Bikbok. 99 kr

Jag förtstörde något som var det bästa jag upplevt

Hejsan! Fyfan säger jag bara! Aldrig har jag frysigt så mycket som jag gör nu. Vintern är påväg med stormsteg. På rikitgt. Det ska snö på torsdag i alla fall vad alla säger. Men de skulle inte alls försvåna mig om de skulle det. Känns som att de är 20 minus ute. Isande kyla! Men dagen har gått väldigt fort och det känns sköt. Själv så vill jag bara ha helg och höstlov. Fast höstlovet är om typ två veckor. Tror jag? Har ingen ordentlig koll men de är väl som vanligt.
 
Fick mitt skolfota idag också. Blev hyfat nöjd. Synd bara att de var med så lite folk med på skolfotot. Alla i min klass är små torrbollar. Hihi.
 
Nämen nu så ska jag sätta på mig min zipperall och gå ut med Ozzy på en liten prommis och sen ska jag göra lite te och bara mysa ner mig i soffan! 
 
 
 
 

En söndag utan ångest

Hello! Har spederat hela min eftermiddag med Idil. Vilket som var mycket kul. Det var ett tag sen vi var med varandra så de blev mycket prat, skvaller och skratt. En härlig söndag. Utom att mina tår har tappat känslen totalt. Det är hur kallt som helst ut! Hade tydligen snöat inatt till och med.
 
Nu så ska jag äta och se på dh och sedan ta en prommis med Ozzan sen får jag se vad kvällen har att bjuda på!
 
 
 

Keep that smile you have on your lips because I love it

Hejsan! Sitter i sängen med täket runt mig och lyssnar på musik och chattar med lite fina vänner på facebook. Skulle ju egentligen gått på bio med Kajsa men de är så att min älskade hund har tuggat sönder Marias internetdosa så Maria kunde inte överföra pengar till mig och jag har bara 21 kronor på mitt konto och de kommer man inte långt med i livet!
 
Så ikväll bli de bara de en hemmakväll bara. Blir väl att se på film och vila kroppen och se vad som händer och sker.
 
Ha en bra fredag!
 
 

Vill gadda mig!

 
Jag vill verkligen tatuera mig! Jag älskar verkligen folk som har tatueringar. Det är så himla fint. Men personligen tycker jag inte att man ska tatuera bara för att. Utan man ska ha en mening med den. Känner några som har tauerat sig bara för att och jag tycker det är jättedumt eftersom liksom en tatuering ska du ha hela ditt liv. Gäller att tänka efter! Jag har viljat tatuera mig sen jag var 14 och nu är jag 16 och vet inte än om jag skulle vilja eller våga. Har 100 ideer hur jag vill att min tatuering ska vara och se ut osv. Men har inte kommit fram till än vart jag vill ha den! Fast tatuering för mig just nu är ju inte så aktuellt. Man kan ju i alla fall ha tankar och ideer. Kommer nog vänta ett eller två år till innan de blir nån gaddis. Vill inte vara för impulsiv.

Man måste va en badboy

Tjenis mittpenis! Hela min kropp värker och hela jag är trött. Ska bli skönt med fredag imorgon! Har inte planert helgen så värst blir väl att göra de vinden visar. Nämen jag ska i alla fall på bio med Kajsa imorgon och vi ska se filmen En oväntad vänskap. En fransk film som ha vunnit en Oscar. Så den är nog väldigt bra.
 
Ska strax äta middag de blir pasta carbonara. Mums! Sen ikväll blir det att bara att sitta i soffan se på dh och vänta tills sängen kallar!
 
 
Detta låt stämmer så in på mig. Killar måste vara badboys!

Mitt liv, mitt val, låt mig vara

Hello! Ska strax hoppa in i dusch. Sen blir det att äta wok som jag har gjort. Känner mig så duktig. Jag är beredd för vuxenlivet kan man gott säga! Eller?
 
Var på bup idag. Fick äntligen reda på vad de är för fel på mig. Jag har atypisk adhd. Haha låter så fullt! Men de känner bra skönt och veta vad de är för fel på mig. Ska nog börja med medicin men de kommer tydligen ta typ 3 månader för att man måste köa för medicinen.
 
Annars har det varit en bra dag. Lite småtrött och lat känner jag mig bara. Det är krävande att praoa.
Jaja men jag har inte så mycket mer att säga just nu vi hörs!
 
Detta är vad jag sysslande med idag. Inventering!
Jag är ingen kaffe människa men måste faktiskt erkänna att den där latten var ju hur god som helst!
 

Älskar då vi älskar

Tjenis penis bananiz! Kom hem för en liten stund sen. Min första dag på praoen gick utmäkret! Bara lite smått ut i ryggen och fötterna. Men det får man leva med.
 
Tänkte att nu ska jag bara ta de lungt. Lägga mig ner i soffan och se på dh och sen ska jag ut och spinga ett tag. Synd bara att det måste vara så kallt. Måste ta och köpa mig en vindjacka som är varm som jag kan spring i. Får försöka hitta en snygg vindjacka tycker alla ser så platsiga ut!
 
Nämen detta var allt jag hade på hjärtat. Ha en fortsatt bra dag!
 
 
 

Jag kommer minnas allt som en saga och skratta åt det i framtiden.

Hejsan! Igår så var det lördag och fest för fulla muggar. Så idag så mår man som man förtjänar att må! Men gårdagen var hur kul som helst även fast de blev en tidig hemgång. Men vädret var inte det bästa igår heller. Kallt och småregnigt. Men de blev ändå en lyckad kväll!
 
Just nu gör jag ingenting. Har haft så svårt att sova inatt igen men det kan ju vara för att jag somnade på soffan och vakande med värsta jäkla nackspärren.
 
Ska chilla lite nu och äta lite frukost och se några avsnitt av dh. Blir nog en hyfsat lungn söndag. Måste göra klart min samhällskundskap och senare idag kanske jag och Nina drar och äter på stan.
 
Bjussar på två bilder sen igår!
 
 

Du förtjänar inte henne

Hejsan! Då var det äntligen slut på veckan. WHIIIO! Nämen nu är det helg. Då kan man verkligen bara pusta ut. No more school fören efter höstlovet. Eftersom jag har prao tre veckor innan lovet som sakt.
 
Idag så är det ju faktiskt fredag till alla ära så jag ska dra till Ålidhem kring sju med Carro, Alexander och Joel. Vi ska nämligen spendera kvällen hos Nina. Mys! Så vi får se vad vi hittar på för skoj. Blir väl säkert bara snackhäng eller något vet fakstikt inte alls hur kvällen kommer bli. Den får helt enkelt bli som den blir!
 
Hinner inte sätta här nu längre måste till affären och köpa lite grejs sen måste jag fick mig för ikväll!
 
 
 

Hoppet är det sista jag tappar.

God kväll! Sitter och väntar på att den nya Johan Falk filmen ska ladda klart. Ska sätta mig och se film och serier nu hela kvällen. Har nämligen sovmorron imorgon till halv tolv. Hur skönt är inte de?
 
Annars då? Jo dagen har rullat på som vanligt. Var förbi Magnus på sjukan idag efter skolan igen. Han får nog åka hem imorgon. Hoppas de!
 
Hade väl inte så mycket mer på hjärtat nu hoppas ni får en fin torsdags kväll!
 
Måste bara säga att jag älskar morgonen på hösten. I alla fall då det är dimma och solen börja gå upp!

Spring för livet jag ur balans

Tjena! Denna dag har varit en väldigt lärorik dag. Dels för att vi har haft matteprov. OCH att vi hade en engelska uppgift idag att vi skulle gå till Gammliahallen och intervjuva bandyspelare som var där och spela. För det är nån cup i bandy här i Umeå då de kommer 4 utlänska lag från Europa hit och spelar.

Men i alla fall så skulle vi interjuva en spelare asså i grupp då. Jag är Nina var i samma grupp. Så vi fick interjvua kanske den snyggaste banydspelaren i världen! Jag skojar inte såååååååå snygg. Asså på rikitgt han var typ den snyggaste killen jag nånsin har sett och kommer att se. Och det är ju skandal med tanke på att han spelade i ett Tjeckiskt lag så antaligen så bor han väl i Tjeckien. Fast jag har en plan att jag ska spara pengar och åka till Tjeckien och söka upp han för jag är kär! Kärlek vid första ögonkastet är inget jag tror på men denna gången tror jag på det.
 
Nu har jag sakt för mycket. Men jag kan säga att hela denna dag har spårat rejält! Men ska ta och göra kvällsfika nu och se dh!
 
 

Fuck life

Hejhå! Hela den här dagen har varit skit! Då jag satt på bussen hem så ringde Mona och sa att Magnus låg inne på sjukhuset. Så jag tillbringade ungefär en och en halv till där med Magnus.
 
Så nu är jag hemma och jag har ätit lite och gjort lite naturkundskap. Känner att jag inte riktigt kan koncentera mig. Det smattar så jävulst på taket utanför för att det regnar och det stör mig! Döda regnet tack. Kan de inte snö istället för det låter inte och snö är mysigt.
 
Hade tänk ta mig en långdusch nu innan X-factor börja och bara lunga ner nerverna lite!
 
 

Du är inte som alla andra utan mer speciell

Hejhopp i lingon skogen! Kom hem för en liten stund sen. Herregud vad den här skoldagen har rullat förbi. Men det är bara skönt de.
 
Ska ta och äta en bit pizza nu. Maria gjorde nämligen hemmagjord pizza igår. Hur gott som helst kan jag lova men inte hur hälsosamt som helst. Fast jag ska faktiskt ut och jogga/springa idag. Det är ju hyfsat skönt väder ute. Bara det inte börja regna. Jag håller tummarna.
 
Jaja detta var allt för mig hej!
 
 
 

Gif

 

RSS 2.0