Känslor vem skriver om sån smörja?

Tja! Äter ett grönt äpple som jag känner att jag har förtjänat. Iallafall så kom jag hem för en stund sen. Var en sväng med Kajsa på stan. Jag köpte inget för jag hade inga pengar med mig. Smart-kajsa frågade mig på skolan idag om jag ville följa med och jag pallade inte att fara hem för att hämta pengar så de blev skyltshopping för mig.

Ska ta mig an lite so och fysik nu så att jag inte behöver plugga så mycket på lovet för det har jag ju inte driket tid med.

Hoppas ni har haft de en bra dag så hörs vi!



/E


Passa svarta hattar


HAHAHAHAHAHAHAHAHAH SÅ JÄVLA BÄST

/E

Det är inte fel på dig de är världen som den är idag

Hej! Sitter här med smärta i mina fötter. Har nämligen varit på stan sen kl halv tre. Låter kanske inte mycket men då man går med ett par halv höga vinterskor så! Åh sjukt obekväma.

Väntar just nu på mat och sen ska jag duscha och se på någon trevlig serie på datorn. Känner mig så jävla trött och seg. Orkar inget!

Peace out!


Jag vill göra dig lika lycklig som du gör mig

Hallåsan mina undersåtar! Kom precis in från en prommis med Ozzy. Jag slutade skolan kvart över två idag vilket som var jävligt skönt.

Ska nu ta och göra mig en god jävla macka för jag är utsvullten. Skulle ju inte vara fel med att han typ en slav hemma som kunde ge en mat och sånt då man inte orka resa sig och gå från datorn. Men det ska jag fixa då jag är rik och berömd! Alltså en slav. HA


Ändå snygg pose

/E

I get a feeling that I never never never never had before

Hallåj! Kom just hem från stan. Tillbringade min stadsrunda med Allis och Anna. Mycket skratt och prat blev de. Men det är ju liksom som vanlig!
Är hur trött som helst om benen jag tror dom nästintill går av!

Ja vad ska man säga då? Otrolig skönt med fredag kan man väl iallafall säga. Har varit trött som ett anus och inte orkat nånting den här veckan. Men nu till veckan som kommer så är det sista skolveckan innan sportlovet vilket som är underbart!!

Nä nu ska jag ta och duscha hade jag tänkt mig. Känner mig små äcklig sådär.

Ha en mysig fredagkväll!



/E

Den men inte hör skadas man inte av heller!

Hejsanhallå! Kom hem från stan för ett tag sen. Var på stan med Kajsa, Elina och plus Elinas lilla syster. Det var väldig mysigt fast att inte vädret var det bästa! Jag köpte inte ett skit på stan. Man hittar ju aldrig något. Eller är det bara jag som är kräsen?

Ska gå och ta något och äta är super hungring sen får jag se vad som händer.

Hejdå!



/E

Det man inte dör av blir man starkare av

Tjabba! Har inte bloggat på hela dagen men det är bara därför jag inte haft någonting att säga. Så därför kändes det bara onödigt att skriva något.

Just nu så sitter jag bara och ta det lungt. Kollar bara runt lite på internet och lyssnar på musik. Snart börja Big Brother också så jag ska göra lite kvällsfika till det.

Hoppas ni får en fortsatt bra kväll!

/E

Somliga ljus brinner aldrig ut

Hejhej! Äntligen så har man kommit hem. Har haft fullt upp hela morgonen med möten och gud vet vad. Så det känns skönt nu när man är hemma så man kan pusta ut lite!
Vakande åtta imorse och jag hann inte äta någon frukost så jag har gått med tom mage hela dagen så nu så ska jag gå och äta min goda sallad! Med massor med grönsaker räkor och kyckling plus lite keso i. Numma!

Detta var allt för mig just nu. Dans ikväll också. Underbart!

Hoppas ni alla har det bra. Det är vår ute och sol. Så passa på att gå ut och få i er vitaminer om ni har sol där ni bor!



/E

Gravid och gå med i Big Brother!

Hejsan! Big Brother slutade för en stund sen men det börjar igen kl ett! Och det måste jag se.
En av deltagare i Big Brother är gravid. Vill man tro på det? Helt sjukt egenkligen om hon på riktigt är gravid. Hur dum får man bli. Mena hur barnvänligt är Big Brother? Men slutar ju inte förvånads hur dumma vissa människor är.
Och inte nog med det så är bloggaren Hannha också med i Big Brother. Åh jag vill bara spy över teven. Men jag tror att det ändå kommer blir ett jävligt kul Big Brother-gäng!

/E

Kanske var det tur

Hallå! Vaknade 12 idag men jag låg och drog mig i sängen till ett. Det kändes skönt att få sova ut för en gångs skull!
Och idag så börjar Big Brother. Äntligen. Som man har längtat. Det är typ min lycka! Det börjar kl nio på kanal 7. Kommer sitta bänkad vid teven med naturgodis och pepsi max. Missa det inte.

Nu så ska jag fortsätta kolla runt lite på internet och se vad jag hitta för spännade!



/E

Vad kan man bli mer än glad?


Punkt slut

Hello! Anna for hem för ett tag sen har nämligen spenderar min lördag med henne.
Mysigtt kul och bra!

Vädret ute är förjävligt det är snöstörm ute. Alla fönster är täkta med snö. Så fint så!
Tänkte nu när jag ändå inte håller på med något så ska jag se på Criminal Minds och sen får jag se vad kvällen har att bjuda på.

Vi ses i dimman!




/E

I want to party because I love it

Hallåjz! Nu är det fredag vilket som är hur skönt som helst. Synd bara att man JÄMT måste känns sig som ett anus haha nämen asså att man måste vara så trött!

Iaf så efter skolan så var jag med Idil ett tag. Det blev mycket till skratt vill jag lova. Men jag kom hem för ett tag sen för jag pallade verkligen inte att vara ut för mina byxor var dyng sura och att mina fötter värker av fittskrisorna. Kan knapp nästa gå. Jag skojar inte de är sant!

Ha en bra fredag gott folk för de ska jag ha iaf!


HAHHA hittade en denna bild på datan från min 15 års fest från april förra året.

/E

Världen som är så liten som blev så stor, för mig är du ändå bäst

Hej! Då har man preics varit ute med Ozzy på en promenix. Idag så slutade jag kvart i ett som inte är driket fel!
Tänkte bara ta det lungt ett tag nu och se några avsnitt av Criminal Minds och göra varma koppen så att man blir lite varm i kroppen. Har så fruktansvär ont i magen eller jag nere vid bucken. Fatta inte vad det är. Men det går väl förhoppningsvis över som alla smärtor bruka göra (oftas iaf)

Hoppas ni alla får en fortsätt trevlig dag. Tack och hej leverpastej!



/E


Dream today live tomorrow

Hejhejhallå! Sitter och lyssnar lite på musik i min ensamhet vilket är skönt. Friluftdag idag och den missade pgv att jag har ont i halen och jag vill inte utsätta mig för en förkylning igen. Så det blev att vara hemma idag. Men det är skönt det också.

Ska nu gå ut och ta en promenad med Ozzy ponken i det soliga och fina vädret som jag ser utanför fönstert sen så blir det en rejäl kopp men varm te framför teven!

Hejdå!



/E

Hel vete

Hejsan och godeftermiddag! Idag så är det Alla hjärtansdag. Löjlig dag tycker jag faktikst. Vad gör man på Alla hjärtansdag? Visst jag bruka typ få en liten present men sen då?

Iaf så sitter jag och funderar lite smått på saker och ting. Om livet och såna och så. Ni vet små saker som man alltid går och oroa sig för. Jag är i ett sådant tillstånd just nu.
Men så att jag ska sluta vara i detta tillstånd så kanske man ska ta och läsa lite om Första världskriget. Prov på det på fredag. Fast jag tycker det är väldigt intressant. HAHA
Jag börjar även bli små förkyld igen. Inte bra!

/E

Vem kan stoppa mig när jag ba rullar fram?

Tjenaaaaaaa! Kom hem för ett tag sen. Den här skoldagen har bara flygit förbi. Men ikket mig emot. Hehe.
Men nu så vill jag gå och äta något för jag åt ingen lunch på skola för det var korv och jag hata korv. Fast jag tog morötter och åt typ tre tuggor av de tills jag såg ett hårstrå i morötterna och NEJ det var inte mitt hårstrå. Usch det är var vidrigt med hår i maten så läs inte detta om ni äter.

Hejdå!


Bara för att jag är på ganska bra humör idag!

/E

Fashion



/E

Ännu en till världssjärna död

Hallåhallå! När vakande idag så gick jag in på fb på mobilen som jag alltid gör. En äcklig vana. Haha nä men. Och då ser jag flera som har skrivit på sina satusar ``R.I.P Whitney Houston´´. Jag tänkte liksom det måste ju vara ett skämt men så jag gick inte på Aftonbladet och läste och där ståd det att hon är död. Jag förstår inte hur alla stora super star kan dör hela tiden?! Det kan som aldrig vara en lungn stund i musikvärlden. Jag var aldrig någon stor idol till henne men hon hade ju en erormt bra röst! Hoppas hon är på ett bättre ställa nu med alla dom andra stora världssjärnorna. R.I.P Whitney Houston.

Iaf idag så ska blir det en plugga dag för mig! Måste verkligen plugga till musikprovet som är imorgon. Sen på eftermiddan blir det en sväng till Mona. Så ser min lilla söndag ut!

Hoppas ni har haft det en bra helg!



/E

Jag känner mig som en nu människa

Hejsan! Kom just hem från Elina. Det var väldigt trevligt hos henne. Mycket skratt och prat. Men sånt gillas.
Är också supernöjd hur mitt hår blev! Underbart skönt att inte längre ha slitna toppar och framför allt inte ha de tovigt! Är hur nöjd som helst. Tack så mycket Elina <3

FÖRE

EFTER


Vad tycks? Är som sakt supernöjd!

/E

Ge mig tillbaks allt som jag har förlorat

Gomorgon Sverige! Har just hoppat ur en varm och skönt dusch. Är ju jävulst kallt i lägenheten så de inte finns! Känns som att de är 10 plus här inne. Snacka om lidande.
Ska gå och klä på mig nu för jag sitter bara med handduk och sen ska jag göra lite frukost efter de blir de vidare till Elina.

Ska också sen lägga ut bild på mitt hår sen hur de blir efter Elina har klippt mig. Några hade nämligen önskemål om de och vad gör man inte för bloggläsarna liksom?!

Hörs och ses!



/E

Månadens måste!





/E

Såhär låter de i riktiga norrländska stugor!



/E

Young Money Cash Money

Hallåsan! Sitter just nu och lyssnar på lite musik och prata på skype och typ skrattar ihjäl. Men de är härlig fredag de! Borde faktiskt plugga lite musik för vi ska ha musikprov på måndag och jag har inte ens rört pappret.
Det blir en lungn fredagkväll för jag är fortfarande lite förkyld och är jätte trött.
Men imorron så blir de att vara med Elina hon ska nämlingen klippa mig imorron!

Nä nu ska jag fortsätta med de jag håller på med.
Ha en bra fredag nu gott folk!



/E


Om Jag Kund Vrid Baks Tidn

Hejsan mina vänner och icke vänner! Idag så var de ju nationella och vi hade uppsattas som jag skriv i förra blogginlägget. Känner som att de inte alls gick så bra. Men jag hoppas på ett G iaf och de ska man väl ändå bli nöjd över.

Har inte gjort så mycket idag de ändå är väl att jag har prata med Malin i 4 timmar typ i telefonen och nu på skype.
Fyfan säger jag bara tiden går bara förbi med massa av skratt. Det är livet på en pinne de.
Nä nu så ska jag forsätta prata med Malin på skype och jag ska häsla från Moa också i bloggen. Gulliga Moa <3

Hoppas att alla har de bra så hör vi!



/E

Livet är bra jävla världelöst utan er

Hejsanhoppasan! Idag så har jag också varit hemma från skolan. Hade feber igår kväll. Men jag mår bättre idag så blir skola imorgon. Det andra nationell är också imorgon! Då ska vi skriva uppsatts. Skjut mig!

Nu så ska jag ta och äta något till lunch och se på Criminal Minds. Haha har typ sett på de hela morgonen. Bara lite besatt.

HEJDÅ!




Två år utan er brudar idag. Saknar er varje dag. Alla skratt alla dumheter vi har gjort alla dom dåliga studerna vi också har haft tillsammans. Allt de betyder guld för mig. Ni har gjort mig glad i dom jobbiga studerna. Jag vill att ni ska veta att jag älskar er <3

/E

Gahhh

Gaaahhh är inne på stylebytyra.se och kolla inne lite och jag hittade en shorta som jag verkligen dog av!


Ja ni ser ju själva. Jag är verkligen kär!! Skulle jätte gärna vilja ha den men den kostar 500 och jag vet inte om de värt priset? Får fundera!

Jag tror jag klarar allt och det gör jag också men jag vågar bara inte erkänna det själv

Hallåsan mina vänner! Idag så var det ju nationella i läsförståelse. Det gick väl hyfsat bra. Förutom att jag inte hann klart med att läsa sista sidan. Men aja. Efter att nationella var klart så for jag hem. Är fortfarande rostig tänkte jag säga. Nämen jag har fortfarande hosta och har ont i halsen. Maria kommer snart hem med hostmedicin och halstabletter så jag hoppas det hjälper.

Nä nu så måste jag faktikst läsa min bok som jag har i svenskan som heter Jiddra Inte den är verklighetsbaserad och hur bra som helst.

Shululu hejdå!



/E

Don't be a drag Just be a queen

Hejsanhejsan! Vakande halv tolv idag. Är nämligen förkyld så jag stannade hemma från skolan idag. Kände av lite redan i lördags att jag började blir sjuk men igår kväll bröt de ut på riktigt. Hostig och sknuvig är jag. Usch och fy. Hata att vara sjuk eftersom att jag inte bruka vara sjuk ofta!

Och imorgon börja de första nationella proven i svenska. Känner mig inte alls taggad för de. Lär ju hosta sönder i klassrummet så att ingen kan koncentrera sig. Men förhoppningsvis så kommer de väl gå prima ballerina.

Hoppas att ni är friska och pigg alla ute i världen så hörs vi!



/E

Vill ha





Jag säger då det så ha jag ingeting mer sakt

Tjena mittbena. Vakande precis. Varför kan jag inte sova ut för?!?! Jag är hur pigg som helst. Det är ju söndag så ska man sova länge. Men nä tydligen inte. Är på världens piggaste humör. HAHA humörssvegningar på högsta nivå.

Igår så började Melodifestivalen igen. Några som såg den eller? Själv såg jag den inte. Tycker att Melodifestivalen har blivit så överdrivet. Asså jag mena SEAN BANAN i Melodifestivalen. Är det ett skämt eller?! Pinsamt värre. Hoppas han inte kommer vidare till Eurovison bara!

Jag tror jag börja bli förkyld också. Är jätte snuvig i näsan. Men de går ju nå jävla skit nu så de skulle inte förvåna mig att jag kommer få nå jävla virus så att jag kommer ligga sängliggades i tre veckor.
Nu så ska jag ut med Ozzy-poppas och rasta han sen blir de att göra fika och se på Criminal Minds.



/E




R.I.P min kamera

Gomorgon gomorgon mina damer och ikke damer! Vakna tjugo över åtta. Men vafan jag somnade på soffan igår och vakande till tio i elva hur jävla trött jag helst. Fatta inte hur jag kunde bli så tvär trött. Läskigt värre!

Idag så blir de nog att bara ta de lungt. Känner mig sur och bitter för jag har världens mestvärk också har jag ont i huvudet. Så de är bäst att folk i min närhet passa sig jäkligt noga! Och även att hundjävlen ha ätit sönder min kamera! R.I.P min kamera.

Har inte så mycket mer att säga nu ska vilja till gymnasievalet nu. Eftersom sista val dagen är nästa fredag tror jag? Så de är väl lika bra att man gör de då då men lix kommer ihåg det!

/E

Ännu en fredag med ett leenade på läpparna

Tjena hallåsan! Anna har precis åkt hem. Så nu är man hemma forever alone. Hihi nädå jag har ju min lilla Ozzy-ponke.
Tidigare så var jag och Anna på stan också för att jag var skulle komma presenter till henne. De blev två styckna presenter. Känns lite fan!

Nä nu ska faktiskt krypa under filten nu och se på Criminal Minds. Någon utfart blir de dirket inte i kylan!
Det är fucking 21 minus ute. Förut idag var det 23 minus. Inte ok!

Hoppas ni får en bra fredag!



/E


Se livet som ett spel. För livet kan man både vinna och förlora

Hallåz! Kom hem fför typ en halv rån skolan timme sen. Tänkte ta och börja plugga lite. De är ju som vanligt de!
Men imorgon mina vänner är de fredag. Har inte planert något spec för helgen bara att jag ska vara med Anna imorgon. Vi ska dra på stan för jag måste köpa en födelsedagspresent till henne eftersom att hon fyller år på lördag.

Nu har jag inte så mycket mer att säga.
Pussen på ljumsen!



/E

Från den ena till den andra fuck you säger jag bara

Hallåsan! Då har man äntligen kommit hem. De är så satans kallt ute! Asså när jag kom ut från skolporten så tog jag på mig luvan direkt för att jag kände hur isade kallt var. Huvaligen säger jag vara. SOMMAR OCH SOL VILL MAN HA NU. Vinter är för lång i Norrland. Men jag är ändå stolt norrläning.

Nu så tänkte jag göra en liter med te vatten och sätta mig i soffan och börja se på säsong fem av Criminal Minds.
Sen blir de fortsatt pluggade. Ingen rast och ingen vila!



/E

RSS 2.0