FEST MED MALLE

Hallå hallå! Idag så ha jag och Malin vare på stan och sen gick vi och käkade på Rhodos. LITE mätta nu bara! De är skönt de. Sen när vi kom hem tog vi en duschJÄVEL. Men inte tilsammans dock! Hihih. Så nu sitter vi med våra Ziperaller. De är så skönt att slägga på sig den då man är nyduschad.

Seanare ikväll så blir de att se nån film. Vi har inte riktigt bestämt vilken film den vi ska se än. Men de blir säkert en disneyfilm för dom är KÖNG.

Imorron bilr de att se på bio. Sällan bio. Vi ska se ``In Time´´. Sett den nån?

Aja men nu ska jag vara med Malle. Hejdå!


/E

Snabbt

Hallå hallå. Ha inte hunnit blogga något fören nu eftersom att jag ha haft fult upp hela dan. Städa rummet duschat osv.

Snart så kommer Malin! Hon är i Umeå 16.30. Alltså om drygt två timmar. Så de ha börja bli dax för mig och klä på mig och sminka till mig lite!

Men vi kanske hörs lite senare när Malin ha kommit hit. Om inte så får ni ha en skönt Halloween kväll! För de ska jag iaf ha.

/E

Änkligen änkligen är du här mitt höstlov

Hallå hallå! Asså guuuuuud nu är de höstlov. De är så jävla skönt. Man känner verkligen att man behöver ha de ny.
Eftersom de känns som man ändå ha kämpat rätt bra med allt i skolan ändå. Trots all skit liksom runtomkring. Men jag tycker de ha gått hyfsat bra i hela högstadiet. Mena med täka på allt jag ha varit med om och sånt. Men aa jag känner mig ändå stolt över mog själv hur jag ha lyckas! Känns som att jag skryter man jag känner mig bara så nöjd.
Inte alltid jag känner mig nöjd sådär.

Imorron så kommer ju som sakt Malin!!! Jag ha tjata ganska mycket om de men de är därför Malin och jag ha peppet för de enda sen i sommras då jag va hos henne. Hihi.

Men nu ha jag faktikst inte tid att sitta här längre. Jag måste börja städa till mitt rum. Fast de är inte så stögit men jag brode iaf dammsuga de lite. Måste ju vara fint då man ska få fin besök!

Vi hörs senare. Hejdå!



/E

Jag vill inte bli hans vän.

Hallå hallå! Fyfan vilket förjävligt väder vill jag bara säga! Fryser sönder om mina ben. Fast de får jag faktikst skylla mig själv att jag gör eftersom jag ha på mig jätte tunna strumpbyxor. Smart skafft som jag är.

Imorron är de fan fredag! Tiden går fort när man ha roligt bruka man säga. Men den här veckan ha vart SEGGGAST. Första gången på länge jag tycker att den vecka ha gått segt. Men vafan de är ju lov till veckan. Ska bli så skkkkkkkönt. Hihi.

Men nu så ha jag inte så mycket att tillägga. Vi hörs senare. Hejdå!



/E

Mörkert faller snabbt

Hallå hallå! Ha nyss kommit hem från stan med Anna panna. Jag köpte en bli stickad tröja med två fickor från Gina. Den va blå. Ha faktikst inte ett endaste blått plagg än bara jeans då. Vi käkade på stan oxå. på frasses ofc! Hihi. Till sist gick vi till Donken för att ta oss en glass. Sällan frasses och glass på stan säger jag bara.
Jag ha fortfarande ont i magen för att jag ha skrattat som en girs idag. Anna och jag skämtar om allt och ingenting.

Till helgen är de ju Halloween. Då ska vi vara oss Elina. Vi ska äta middag där. Vårrullar skulle hon göra. Ha bara ätit de en gång och då va de ju inte de godate jag hade ätit. Men hoppas att Elins smakar bra men de tro jag. Plus att Malin kommer på lördag oxå!!! Inge pepp för helgen elle!

Men nu så ska jag duscha sen så blir de att ta o läsa lite kemi.
Vi hörs senare. Hejdå!



/E

Rätt bra

Hallå Hallå! Ha precis kommit hem från bion. Bion va ryskigt bra! Tyckte faktiskt trean va bättre än alla andra dom två filmerna. Den va som mest läskig på sluten tycker jag. Jag tycker dock att de va ett dåligt av slut på filmen! Men skräckisar ha väl riktigt aldrig något bra slut?

Nu så tänkte jag iaf plugga på lite so. Ska göra omprovet imorron. Lika bra att göra de så fort som möjligt tycke jag.

Jag kanske slägger upp något mer inlägg senare. Hejdå!

/E

Biotime!

Hallå hallå! Ha precis fikxat mitt rum klart! Ha fått nya fina gardiner av Maria från ``Indiska´´ min favvo affär. Plus att jag fick ljuslyktor oxå. Så mitt rum börja snart bli klart.

Jag och Maria ska snart ner på stan för vi ska gå på bio vi ska se ``Paranormal Activity 3´´. Hoppas den är bra. Men dom andra två tycker jag ändå är hyfsat bra.

Men nu måste jag chilla till bussen. Jag bloggar mer efter bion. Hejdå!


Hahha bild från nyårsfesten 2011!

























Så vackert

Asså dom här tjejorna ha inte varit kända längre på internet men idag så va dom med på ``Vakna´´.
Jag älskar verkligen dom här tjejorna. Jag kan inte sluta rysa för de här är för underbart vackart!!

KOLLA HÄR OCH NJUT!


/E

Inge lite alls

Hallå hallå! Ha precis slut snackat med Malin nu. Vi ha bara pratat i tel i typ en timme. Hihi. Jag och Malin i ett nötskal! MANLIN KOMMER HIT PÅ LÖRDAG!!!!!!!! :D. Bara lite gla jag är! Tror de kommer bli jävligggggggggt köng.

Men jag måste berätta en sjuk sak. Inatt så tog de mig typ en och en halv timme för mig att somna. Fast att jag va fin trött. Så jag somnade kanske ett? Så jag känner mig som en död snigel. Och imorse när jag vakna så va de kolsvart ute. Jag trodde man skulle ställa om tiden men så vad de inte. Men asså de ha börja bli så jääävla mörkat ute.

Men nu ska jag iaf göra lite so. Ska göra mitt omprov på onsdag. Och sen så blir de väl kanske att fara en sväng på stan med Kajsa innan dansen börja. Men vi får se hur de blir.

Vi hörs senare. Hejdå!

Juste jag måste visa klänningar jag beställde igår från Nelly. De är 50 och 75% rea på Nelly. Så passa på att FYNA!


Kostat 349 kr men men nu kostar den bara 99!

Kostat 399 men nu kostar den 200!

Maria betällde oxå dom här till oss. 499 kr

/E

Du är ganska bra ibland!

Gomorron gomorron! Elle asså aa. De är typ eftermidda fast jag ha nästan nyss vaknat vid liv om man säger så!
Hihi. Jag sov ut idag om man säger så. Jag är inte alls trött idag och de känns JÄVLIGT skönt!

Idag så tänkte jag faktiskt rensa lite kläder i min gaderob och kläder jag ha i förådet som jag inte använder. Sen så jag ska lägga ut alla dessa kläder på Traderna hade jag tänkte miger. Så de va jag kommer syssla med som mest idag. Rolig söndag? Jag faktikst. De är lite roligat att hitta fram gamla kläder som  man kanske använde för typ 2 år sedan.

Men nu så ska jag lyssna på lite musik och sen ska jag ta och sätta igång. Vi hör senare. Hejdå!


Bara för att de är söndag så bjuder jag på en extra snögg bild!

/E

Tacos och finfrämande!

Hallå hallå i mörka norr! Ha just precis ätit tacos. Mömmmmmmmmmmmma! Vi ha lite främande här hemma så de är därför vi ha dudrat till de med lite taco. Hihihihi. Så nu kommer man väl ligga i matkoma i nio timmars säkert.

Ikväll iaf blir de att se sista avsnitten av ``Jersey Shore´´ säsong 4! Känns så tråkigt att de är sista avsnitten. Men de kommer komma en till säsong och då kommer dom vara i Jersey. Så då kommer allt återgå till de normal.

Men nu så ska jag vara lite mer social med mitt främade så hörs vi senare. Hejdå!



/E

Sekunden innan jag vaknade.

Hallå hallå lördag! Igår så hann jag aldrig att blogg. Hade fullt upp med annat helt enkelt!
Igår så va de ju sista dagen på praoen. Jääääääävligt skön asså. Ha fortfarande ont i fötterna. Ha lärt mig den här veckan att jag ska plugga järnet så att jag inte behöver ha ett skit jobba på ett café. Hahha känner mig lite små dum nu för att de är väl inget fel på dom som jobba på café men de ta på krafterna. Hihh.

Iaf igår så sova jag hos syrran min Mona. De va ett tag sen så vi passade på att mysa på riktigt bra med dip och grönsaker! Gott som satan. Ochså såg vi på film ``Honey 2´´ såg vi. De va en dans film. Riktig bra faktikst! NI som gilla dans se den!!! Jag gillar ju att dansa eftersom att jag dansar men jag hatar dansfilmer men den va bra! Mario Lopez är även med på filmen ni vet han som är program ledere för ``America's Best Dance Crew´´. Och Audrina Patridge är oxå en som en med i filmen.

Men nu ska jag dra. Vi hores!





/E

Gult.

Hallå hallå. Idag så va jag inte på praoen. Jag orkade bara inte. Ha fortfarande ont i ryggen, fötterna och bena! Hatre! Men jag ska på praoen imorron. Sista dan imorron så lika bra att jag kämpa på.

Iaf så ha jag varit på stan med Maria idag. Jag köpte min finnnnnnnnnnna vackra senapsgula tröja <3. Är så lycklig över den!!!!!!! Och så köpte jag ett orange nagellack på H&M som kostade 10 kr. Hur jävla billigt är inte de egenkligen?!?! Men hoppas bara att de är bra bara så att de inte är bara nå skit. Men jag ska måla på de någon gång i helgen. Eftersom att man inte få ha nagellack när man praoa på café skit. Hehhe

Nu så ska jag käka lite mat hade jag tänkt mig. Sen så blir de väl att ta de lite lungt. Kanske sätta på någon film elle nånting.

Tänkte slänga upp en bild på tröjan och på nagellacket. Så kolla och njut!

99 spänn!


/E

Lite flömmmmmm sådär

Hejsanhallåsan! Nu är de faktikst ``Sex and the City´´ på teven. Köng! Älskar de. Samantha är klart min favvo!

Och nö ska jag göra te om jag orkar. Hihi är så trött så att jag knappt kan hålla ögerna öppna. Vore kanske kaffe vara bättre att dricka vid ett sånt här tillfälle?!?!? Hiihihhhhhhhhhhhi. Mycke hihihiih nu asså.

Men nu ska jag göra mitt skitna te och gå o lägga mig. Börja faktikst elva imorron så de bli att sova ut en extra stönd imorron. Såååååååååååååååååååå aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.

Tråkigt inlägg men de får ni leva med just nu! Natto på er.

Lägg märket till hur många Ö jag ha utsatt på orden PÖNGT. De kallas söndsvallska på svenska.


(En vacker bild bjuder jag på iaf)

/E

Jag vill bara

Jag vill bara rekomendera er en sjukt bra film jag såg igår! ``Takers´´ heter den. De är väldig många kända med i filmen som ex. T.I, Chris Brown och Paul Walker som är med i ``The fast and the Furious´´ filmerna. Men om nu gillar ``The Town´´ som är min favorit film så kommer ni älska ``Takers´´ med med granaterar jag er!



/E

Varför oro sig för dagen då man vet att den ser desamma ut varje dag.

Hallå hallå! Idag så ha bara dagen blåst iväg. Tycker att de gick bra fort på praoen idag! Första dagen de ha gått riktigt snabbt.

Jag ha så fruktansvärt ont i fötterna och benen. Jag ha stått typ hela dagen ooch fixat disken. Oxå är jag jätte torr om händerna!

Iaf när jag åkte ner idag på stan en snabbis då träffade jag Idil. Vi gick in på H&M och kollade en lite runt sådär. Jag hittade en typ senapsgul tröja där som jag ska köpa imorron och sen läder tjol oxå som jag är lite sugen på att köpa!

Ha detustom fått tre fina presenter av Maria idag. Elle tidning nya svarta vantar och en röd tröja! Tack Maria du är väldens bästa <3.

Nä nu så ska jag läsa lite i Elle och göra en kapp de för de är fasligt kallt ute!!!!
Hörs senare. Hejdå!


Tröjan från H&M 149 kr



/E

Jaja jag vet att jag är tidig.

Julklappsönskelista 2011!

* Systemkamra.
* Xperia Ray (ha ännu inte bestämmt vilken färg jag vill ha på de)
* Christina Aguilera Secret Potion (hennes nyaste parfym)
* Gymkort
* Presentkort på gina, hm, carling, bikbok, kicks och på någon sko affär!

/E

I'm singing in the rain

Hallåsan! Ha just precis kommit hem från praoen. Idag så va de faktikst mycke roligare än igår. De va som lite mer stress och då är de lite roligare att jobba! Tycker jag iaf.
De regna satan ut. Min ``handelare´´ elle vad man nu säger som man är med när man praoa han stjusade hem mig för att de regna. De tyckte jag faktikst va ganska snällt. Ha inte så långt hem att gå men aa han va snäll och stjusade hem mig. Hihi.

Nu så hade jag tänkt mig att göra bort lite skolajobb. Ska göra lite so och läsa den förbanade boken ´´MÖSS OCH MÄNNSIKOR´´!

Man vi hörs kanske senare. TjanRE!



Ja så där fin blev min mobil då Ozzy åt den :)

/E

No air

Gokväll! Ha nyss precis kommit inannför dörren. På dansen gick de väl hyfsat bra. Fast vi kastade bort en hel halv timme på att gå ner i källaren och kolla efter senkläder som vi ska ha på oss på dansuppvisningen. Men slutningen så kom vi fram till att vi ska ha en stor typ adidasjacka och stor t-shirt eller typ shorta och svarta strupbyxor. Tror de kommer bli en snygg outfit att ha till dansen med tanka på att de ska vara lite mordet med oxå. Låten vi ska ha på uppvisningen är ``No air´´ med Chris Brown och Jordin Sparks. En gammal goding som man lyssnade på mycket i typ sexan?

Men nu ska jag börja göra mig klart för kvällen och käka lite kvällsfika och se på ``Två och en halv män´´. Natt!

Ni som vill friska upp minnet för vilken låt de är så kommer den här!


/E

Den som väntar på något gott, väntar aldrig för länge

Hallå hallå! Vill bara uppmärksamma er om att de bara är en månad kvar till ``Breaking Dawn´´ ha premiär <3.
LÄNGTAR LÄNGTAR





/E

Helvete vilken dag

Hallå hallå! Usch jag är så helvetets trött! Jag fick sluta praoa kl tio i två idag. Sjukkkkkkt skönt. Den fanns typ inget att göra på de där jävla caféet. Elle jo att typ plocka in disk i diskmaskien. Kul. Men skönt iaf att jag gå börja elva alla andra dagar! För så få man låååånga sovmorronar. Och sånt gilla vi!

Ikväll så är de dans. Vi ska börja med korografi som vi ska ha till våran uppvisning. Uppvisningen blir väl kring jul?
Ha noll koll när de är uppvisning men de är väl antagligen kring jul nångång.

Aja men nu ska jag kolla på Modelljackten! Glöm inte kolla ni oxå! Dom är tydligen i Umeå i detta avsnittet så då är de upp till bevis om jag och Kajsa blev med på nån liten snutt i programet.

Hejdå så länge!



/E

Så vanlig är adhd-diagnos där du bor



/E

Så kan de gå när i haspen är på.

Go morron i stugan! Ha precis ätit lite fika så nu sitter jag i min sköna och varma Ziperrall!

Idag så kommer väl inte så mycke att ske skulle jag tro. Jag måste förbi Jasmine för att jag måste låna hennes Samsung laddader till min mobil för de hände en lite olycka med min förra mobil i onsdags så min förra mobil är helt pajj! Ni kanske undrar hur den gick sönder?
Jo såhär va de: Vi är hund vakat åt syrrans hund Ozzy han är världens finaste hund när han inte blir helt cp! Men nu ska jag komma till saken.
Då jag satt vid datan låg han på sängen och då trodde jag att han låg och gnaggade på sitt hundben. Sån då jag skulle ta mobilen och gå från datan så såg jag att han gnaggade på min mobil! Jag blev helt chockad! Visst de va som ingen märkvärdig mobil jag hade men asså ändå! Jag hade en mobil i sommars oxå som gick sönder!!! Jag ha sån jävla otur när de gäller mobiler. Men som tur va så va ju Challe här och hade en extra mobil som jag kunde långa av henne tills hon kommer tillbakas till Sverige igen. Så sån otur ha jag med mobiler och annat!

Igår iaf så såg vi ju ``Colombiana´´. De va en riktigt sjuk bra film. En av dom bästa filmerna jag ha sett i mitt liv. Men den va dock lite sorlig. Orka inte berätta vad som hände i filmen för de hände för mycke hela tiden. Men ni som inte ha sett den se den!!!!

Aja men nu så ska jag gå och borsta gaddarna och klä på mig något fint så hörs vi senare. Hejdå!



/E

Movetime!

God kväll! Nu blir de att se film. Vi ska se ``Colombiana´´. Den verkar vara sjukt bra så jag hoppas att den är bra oxå.

De här blir nog mitt sista inlägg för ikväll! Ha en bra lördagkväll.
Hejdå!





/E

Ett måste!




Alla kläderna från Gina. Månadens måste!

/E

SatJÄVLEN så kallt!

Hallå hallå! Ha just kommit hem från syrran min där jag träffade mosters små älsklingar! Och sen gick jag hem i kylan. Då är då inte nådigt ute må jag säga! Jag fryser örorna av mig. Dax att ta mössan på elle?

På måndag är de prao. Jag börjar kl åtta på morronen inte nice asså. Jag ska prao på café så jag hoppas de finns mycket att göra så jag inte behöver stå vid den bänk och så ut som ett monge. Hihi.

IKväll så jag se film med Magnus och Maria och umgås lite med dom. Mycke mer än så händer nog inte ikväll!

Men nu ska jag käka kanske slägger upp ett liten inlägg senare! Hejdå!


/E

Xperia Ray!

Glömde säga igår att jag ha kommit fram till att jag vill ha en Xperia Ray i julklapp. Men jag jah kan ännu inte bestämma vilken färg jag vill ha på den. Guldfärgad elle rosa. Ett svårt beslut!


/E



Här ska de stå en rubrik men jag kommer inte på någon!

Hallå hallå! Asså åhhhh bio vi såg idag med skolan va ju inte bra! De va en typisk sån där dålig film som man ska se med skolan. Btw den hette ``Winer's bone´´. Inte alls inte bra film. Jag vill bara gå ut ur bion. Och inte elle kände man sig på bra humör eftersom vi skulle se bion kl kvart över åtta. Så man kände sig helt jävla dööööööööööd!
Aja nu lämnar vi de bakom oss.

Förutom bion så ha de vare en hygsad bra dag. Vi hann bara ha två lektioner.

De är ju fan fredag imorron! Vettefan vad jag ska göra i helgen. Tror jag faktiskt bara ska ta de lungt. Den här veckan ha jag inte alls sovit bra. Så jag ska försöka vila ut i helgen.

De är ju fan prao på måndag! Ska bli köng hoppas jag. Jag ska prao på café så jag hoppas de blir kul.

Nemen nu så ska jag se på någon film elle något så hör vi senare. Hejdå!



/E

Ett solsken sträcker sig fram

Hallå hallå! Ha precis ätit hemmagjord pizza som Maria o Challe ha gjort. Den va riktigt god.

Idag så ha jag varit med Kajsa. Vi kollade på Modeljakten och Maria Wern ``Drömmar ur snö´´ ha jag för mig attt vi såg den va faktikst bra. Vi åt macka och drack gott te oxå! Självklart man dricker te då man är med Kajsa liksom.

Imorron så blir de bio med skolan minns inte vad bion hette men de blir väl nån skum film som de alltid blir då man är med skolan och ska se bio. Hihih.

Aja men nu så blir de att se på film med Maria och Challe. Challe åker nämligen hem till Norge imorron så man måste passa på att vara med henne nu!

Bloggar kanske mer senare ikväll hejdå!



/E

21.28

Godkväll! Idag på dansen så va de uppvisning för dom som ville komma och kolla. Men de kom inte så många så de va ju som tur de iaf! Ha faktikst inte så ont i benet längre och de känns jävligt köng.

De är kallt som satan ut nu oxå. Vintern börja komma med störm om man säger så! När jag kolla på termometern senast så va de 2 plus ute. Helt sjukt hur kallt de börja bli ute!

Aja ska gå och ta en dusch nu. God natt och hejdå!


Otroligt vacker kvinna!

/E

Brand!

Hallå hallå igen! Helt sjukt! De ha brunnit ovanför Marias kompis lägenhet. De kom tre brandbilar och en polisbil och ambulans till platsen.

Tänk liksom själv paniken av att de brinner ovanför ens egen lägenhet och man vet inte vad man ska göra. Och att en brand sprider ju sig så fort oxå! Mena Marias kompis bor på 6-vånningen och de bran på 7-våningen! De är ändå långt upp ju. Men som tur är så är branden under kontroll och de känns ju skönt att veta. Är livrädd för att de ska börja brinna typ jämt hemma! Hehhe.

Aja men nu ska jag fortsätta läsadet som inte går så himmla bra!

/E

De känns genast bättre anusbryt

Hallå hallå! Ha precis kommit hem från bup. Där gick de väl hyfsat bra iaf. Jag har halv slutat där kan man säga. Elle asså... Jag behöver inte gå där lika ofta som jag gjorde förut och sånna saker. Min psylog ska ringa mig ungefär var tredje vecka för att fråga hur jag ha de och så och höra om jag vill ha en ny tid på bup och grejjor. Men jag kan inte sluta helt fören min adhd-utredning är klart som jag hoppas kan bli klart snart! Men jag känner mig jätteglad för att jag inte behöver gå där så ofta som förr. För bup ha ändå inte hjälpt mig med så mycke. De ändå som dom ha hjälpt mig mer som mest är mediciner och massor med utredningar som jag ha fått gjort.

Ikväll så är de dans! Kommer inte alls bli kul för jag ha skit ont i benet! Fatta inte vad de är för cpgfel i benet. Känns som att benet ska gå av elle att de är en konstig nerv som trycker i nånting. Går riktigt inte att förklar smärtan. Växvärk kanske? Nää klart att inte är de ha ju växt klart för länge sen! Hihi.

Amen nu ska jag passa på att läsa lite i svenska boken tills maten är klart så hör vi senare. Hejdå!


Så där känner jag mig just nu när jag ska ta och läsa ``Möss och människor´´.

/E

Bajsbrunt!

Godkväll! Jag ha använt ett bajsbrunt nagellack som jag fick gratis på Bik Bok för några månader sen jag va med
Kajsa på stan för några månader sen.



/E

Internet!

Hallå hallå! Igår så kunde jag inte blogga nånting för internet fittade sig men nu funkar de som de ska igen och de känns ju skönt!

Iaf igår så va jag och Kajsa på bio. Vi såg ju ``Abdction´´. Den va riktigt bra! Fast den va rätt kort tyckte jag fast de va väl för att de hände så mycke i filmen.
Sen efter bion så åkte vi hem till Kajsa jag sov över där inatt. Vi såg på ``Tystnadens cirkel´´ den va oxå riktigt bra!

Men nu ska jag plygga lite so eftersom jag fick IG på so provet!

Men vi hörs senare. Hejdå!



( Kolla in trailern på filmen! )

/E

fjhbnjjmnkm

Hallåsan! Sitter och får dampbry på mitt internet! Blir så jävla less när de inte kan funka som de ska göra.

Idag ha de iaf varit en ganska skönt dag. Fast skoldan va jäääääävligt dryg kan man säga! Nästan alla i klassen spårade hur på bilden. Vi satt och kastade sudd på varandra och allting. Alla hade helt enkelt fått adhd-anfall. Så man är lite små trött sådär nu efter allt busiri som hände.

Imorrn så ska jag Kajzzzza och Elina gå på bio och se ``Abduction´´. Den ha bioprämier ikväll men vi får imorron och ser. Taylor Lautner är huvudrollen i filmen och även svensken Mikael Nyqvist är med i filmen. Hoppas filmen bara är bra. För den verkar så bra på trailern! Oxå blir de att sova hos Kajsa imorron i hennes ny fina röda bäddsoffa!

Detta va allt för mig nu. Hejdå!



Gaga blir på film!

Hallå hallå återigen! Glömde ju berätta att förut att Lady Gaga ska göra en film om henne liv! Då blir man glad i hjärat då ens idol ska göra en film om sitt liv.
Blev helt extas då jag läste de. Äre att hon själv inte ska vara med i filmen? För jag mena hon skulle ju göra en film om hennes uppväxt. Man vill ju som att Gaga själv ska vara huvudpersonen! Men de kommer väl antagligen komma mer information om de senare förhoppningvis! Jag skumläste bara och de är ju jag i ett nötskal de!

Aja men ajökens igen då!



/E

Soliga höstdagar tänker jag på dig.

Hallå hallå! Asså jag känner mig heeeeeelt död och utmatad idag! Jag gick och la mig kring halv tolv? Men jag somnade typ halv ett. Jag skulle upp halv sju men jag ställde om alarmet 3 gånger för jag inte orkade stiga upp!
Så jag klev upp sju. Så de blev lite små stressigt imorse. Men aja sånt får man ta. De får tamefan bli en tidig kväll ikväll.

De är ju fredag imorron! Enkligen! Känns som att de va fredag år sen! Vet som inte riktigt vad jag händer imorron men vi får se vad vinden leder.

Nu så jag ska kolla runt på internet på lite fina kläder som jag kan önska mig i julkapp! I min familj köper vi julklapper tidigt! Hihihi.

Ajöken!


/E

En månad sen idag.

Hallå hallå! Ha nyss precis kommit hem från Ronja. Vi gjorde klart vår musikuppvärmning som vi ska ha till gympan. De tog typ 3 timmar att fixa den!

Väntar på att maten ska bli klart och sen efter maten ska jag duscha och läsa lite kemi och göra fuckking matte!

Men senare ikväll så kommer Challe hit. Ska bli jävligt köng att hon kommer. Hon ha bott i Norge i typ sex månader så de va ett tag sen man träffade henne. Hoppas hon stannar i Svergie ett tag nu iaf!

Öhh.. Någon som kom ihåg Whaitney Port från The Hills och The City? Iaf hon ha gjort egen kläd collection på  Bik Bok! Kolla och NJUT!

Dom här kläderna är jag sugen att köpa från hennes collection!

Denna tröja hade Whityney på sig på Vakan imorse!

Detta va allt för mig just nu. Vi hörs!

/E

The Lady Is A Tramp


Lyssna och njut!

/E

Tony Bennett &


Förvänta dig aldrig för mycket

Hallå hallå! Är piss förbanad och besviken! Vi fick tillbaks våra so prov idag. Jag hade såklart förväntat mig att de hade gått bra på provet men nä! Jag fick IG. Asså va i helvetet är oddsen! Jag pluggade hur mycke som helst och kunde ALLT! Jag ha aldrig nånsin fått IG på någor so prov. De sämsta jag ha fått på ett so prov är G annars ha jag alltid fått VG elle VG+. Fatta fan inte! Aja man ska väl ändå inte deppa över de. Ska ju får göra omprov så de känns iaf skönt. Så de får jag hoppas att jag får G på omprovet.

Idag på gympan så va de orgentering. Jag fick spring med Liam och de kändes säkert eftersom att han ha MVG i oregentering. Duktigt barn han är! Och såklart så trappade jag i en jävla myr! Inte alls blöt jag blev om foten! Så mina gympaskor lukta anus om inte värre.

Amen nu ska jag iaf göra lite fika och läsa svenskan och kanske lite matte oxå. Ha mycke matte läxa den här veckan. Fyfan säger jag bara!

Men vi hörs senare. Hejdå!

Jo men juste ha ju glömt att lägga upp bilder på vinterjackan! Så jag slänger upp de nudå!


Jackan från Gina. 599 kr

/E

Jag borde ha gjort mer än vad jag gjorde

Hallå hallå! Ha precis suttigt mig ner vid datan med kvällsfika.
Idag så hade jag utvecklingsamatal. De gick hur bra som helst! Ha världens bästa metor asså! Samtalet tog bara en halv timme. Hade förvänata mig att de skulle ta typ en timme. Men vi pratade om funderingar kring gymnasiet och så. Jag undrade bara vad man ska göra om man ska ansöka om gymnsaium i en annan stad och så. Eftersom
att de är tänkt att jag ska flytta tillbaks till Sundsvall nästa sommar. Så aa.

Efter skolan så va jag med Kajsa. Vi såg på film. ``Den osynlige´´ såg vi fast den svenska. De finns ju den enegleksa versionen oxå av filmen som jag tidigare ha sett. Senare så drog vi till dansen.
På väg till bussen så höll jag och Kajsa på som idioter. Men vad kan man mer förvänta sig av en Bajsa och en Empa liksom.

A men nu ska jag fortsätta äta upp mitt kvällsfika och se på modelljakten. God natt Hejdå!



/E

Chokladbrun!

Hallå hallå igen! Ha precis färgat utväxten med den nya färgen chockladbrun från L`oreal Casting Creme Gloss.
Riktigt bra hårfärg. Första gången jag ha testat hårfärg av de märket. De är utan ammoniak så de va jätte skönt
för hårbotten! Annars bruka de som svina och små klia men inte av den här! Så nästa gång ni ska köpa hår färg så
köpa L`´loreal Casting Creme Gloss! Vet dock inte exakt vad den kostar att köpa på affären. Men har för mig att
den kostade 119 på Coop så de är inte den billigaste hårfärgen men de är helt värt priset!


Så där ser hårfärgförpackningarna ut för er som inte vet!

/E

Söndag

Hallå hallå! Återigen en deppig söndag. Jag känner mig så jävla trött och seg idag! Usch hatar verkligen söndagar.
Idag blir de väl bara att ligga i soffan och se någon film och bara ta de lungt.
De är ju faktsikt måndag imorron. Tyvärr. Har utvecklingssamtal imorron. De ser jag inte direkt framemot om man
säger så. Men man får väl hoppas på de bästa att de går bra.

Igår gick inte alls bra när jag skulle läsa boken vi ha i svenskan. Lästa ungefär två sidor sen tappade jag totalt 
koncentartionen. Hata verkligen att läsa. De är typ en av dom värsta sakerna jag vet! Fast sms och sånt där gå bra att läsa. De är väl de ändå jag kan läsa utan att tappa min koncentaration.

Nu så ska jag kolla på Jersey Shore avsnitt nio. Bruka ladda hem de varje fredag där då kommer de ut nya avnitt
i USA.

Bloggar kanske mer senare. Hejdå!



/E

Röd halsduk!

Gokväll! Tycker faktikst jag ha varit rätt dukigt idag ha städat mitt rum! De såg ut som ett bombnedslag.
Fult med kläder på golvet o allt. Inte fint alls! Men du är de rent och snyggt.

Idag när jag va på stan med Kajsa hittade jag enkligen en röd halsduk. Elle snarare Kajsa hittade den röda halsduken åt mig. Så jag är super lycklig över den! Är så lycklig över den så att jag kommer vilja sova i den!
Hahha okej där överdrav jag lite så mycke älskar jag den inte. Men jag tycker om den väldigt mycke om man säger så!

Ikväll blir de att läsa Möss och männsikor. En bok vi måste läsa i svenska. Jag ha inte ens kommit halv vägs i den.
Och den ska vara utlästa på måndag. Så känner lite små stress sådär. Men jag ska börja läsa Möss och männsikor nu. Koncentartionen kommer inte hålla länge menmen.

Mer ha jag inte att säga nu. Hejdå!


Ha den röda halsduken på mig på bilden!

/E

1 oktober

G´omorron! Ha precis ätit frukost och sett på lite teve.
Är så jävla trött! Jag vaknde kvart över nio och jag kunde inte elle somna om. Så jag känner mig helt jävla bort för
att jag är så trött.

Idag blir de väl att vara med Kajsa bajz. Vi ska ner på stan en sväng. Får se vad jag hittar för något skojja.
Jag tycker alla kläder ha blivit så fula och gräsliga så jag får se vad jag kommer hem med för hemsigheter.
Ska smsa Kajsa nu och kolla om hon ha vaknat! Jag kanske borde börja göra mig iorning eftersom jag jämt är så
seg!

Aja, ska gå och fixa mig nu. Hejdå!


(gammbild på mig o Kajsa)

/E

RSS 2.0