Jag vill ha en hawaii utan ananas

Hallå! Vaknade imorse klockan fem att de ringde på ytterdörren. Yrvaken som jag var så fattade jag ingenting så de plingade på dörren igen. Men jag vågade inte gå ut i hallen och kolla. Sen så hörde jag bara röster i trapphuset och jag var jätte rädd att de skulle bli inbrott efter som att det var varit inbrott några lägenhetsportar ifrån mig. Och jag var ju som yr i huvudet så ja det var ganska obehagligt

Iallafall så ska nog åka till Mona lite senare och träffa barnen och bara allmänt mysa. Så jag har inga större planer ikväll.

Hoppas ni får en bra lördag så hörs vi!

/E

Kärleken sprang fram men jag ser inget samband

Tjabba! Äntligen fredag. Som man har längtat! Sitter i mina Ziperall och har gosat ner mig i soffan. Svin kallt är det ut! Känns som att de är 20 minus ute. Och inte nog med det så har det snöat satan ut. Vilket jädra aprilväder.

Ska nu ta och slå på någon bra serie och lägga mitt huvud på en skön kudde och vila ett tag. Är fruktansvärt trött och slut efter denna vecka. Och sen så måste jag göra massa grejor som jag har missat i skolan då jag har varit sjuk. Så de blir min helg att sitta hemma och göra klart de jag har missat!

Hoppas ni får en bra fredag!


De där med att vara snygg på oserösa bilder är ju nått jag kan.

/E

White Flowers

Tja! Var inne och kikade in på Fokis blogg som var år och dag sen jag kollade på. Hon hade läkat en hur fin spetsklänning som helst! Åh jag är så kär i den!


Ja på bilden är den oerhört vackra klänningen som finns på hennes hemsida http://www.fokiwa.se/ . Den kostar 600 som jag personligen tycker är ganska dyrt bara för en spetsklänning. Men den skulle inte alls vara fel att ha den på sommaren med ett par converse till eller ett par snygg klackar!

/E

Hata är ett starkt ord men de är verkligen hat jag känner när de gäller dig

Hallå! Idag så har det varit skola i vanlig ordning. Efter skolan så gick jag hem i det sköna vårvädret och åt lite sen så for jag ner på stan ett tag så nu sitter jag hemma och inte vet alls vad jag ska hitta på för bus.

Så jag tänkte att jag ska ta och göra till mina naglar lite snygga. Fila dom och måla på någon snygg färg som passa nu då det är som vår ut. Kanske rosa eller gult? Jaja får se vad de kan tänks bli för färg.

Hoppas ni har haft de bra idag så hörs vi!



/E

Gör dagen till din egen

Hejsan! Har precis hoppat ur duschen. Skönt att få duscha kan man ju säga!

Idag så har jag iallafall varit på stan med Kajsa. Köpte inget för jag hittade som ingen speciellt faktiskt. Bättre att vänta med att shoppa då man åker till Sundsvall. Efter vi hade varit på stan så åkte jag ner på Haga till Ogge och var där med Maria. Så jag har som haft fullt upp hela dan så jag är rätt trött nu.

Nu så börja Big Brother så ska se de nu!

Hörs hej!

/E

Sanningen är alltid det rätta svaret

Hejsan! Lyssar på låten som vi ska ha på dansuppvsingen. Faktiskt en rikitgt bra låt vi ska ha nu som uppvisning. Vi ska ha Bad girls med M.I.A om ni vet vem hon är.

Vad hade jag mer på hjärta då? Jo vi såg en jätte hemsk film på so:n idag. Det var om andra världskriget om hur de var på Auschwitz. Hur hemskt som helst kan liksom inte få in att  de har hänt de som hände där. Nä huvva ingen film jag rekomenderar! Fick verkligen ångest av filmen!

Aja nog om det hemska  nu ska jag vara en duktig flicka och plugga lite de jag ligger efter i som inte är så mycket men bättre att börja nu än aldrig.

Hoppas ni har det bra så hörs vi!


Jeansväst och Lil Wayne tröja? Ändå ganka jävla snyggt tillsammans!

/E

Störtlöjligt

Hallå! Just nu så och chattar och pratar på skype. En ganksa vanlig söndag. Måste plugga lite so sen och fixa några andra saker. Mer än så kommer jag inte göra idag.
Ni har väl inte glöm att ställa om klockan? Haha om ni inte har gjort de så är det läge att göra de!

Nämen nu så ska jag vara social med mina vänner så hörs vi senare!

/E

Ännu en lördag lever jag

God dag! Sitter och äter frukost. Väldigt sen frukost. Men är det lördag så är de! Igår iallafall så var jag på stan med Maria och shoppade. Mitt inköp blev en jeansväst från Gina och en jätte söt topp plus en jätt fin blommig sommarklänning!

Detta var vad jag köpte igår:


Orkade inte knäppa något kort på med mobilen för det bli inga bra bilder tycker jag!

/E

Jag vill ha Jeffrey Campbell i mängder



/E

Vår!

Tjabba hallåsan! Vakande klockan nio imorse av en väldigt störande väckning! Så nu sitter jag här rätt så jävla trött.
Idag så är de faktiskt precis en månad kvar till jag fyller år!!! Jag vet inte varför jag känner mig så pepp för att fylla år. Men de är ju alltid kul att fylla år liksom. Önska mig inget speciellt. Eller jo vill tatuera mig kanske om jag vågar vill säga!

Annars så kommer nog inte så mycket att hända idag blir väl som alla andra dagar att ligga i soffan som en soffpotatis och se på massor med serier. Fyfan jag har sakt de förut och jag säger det igen jag HATA att vara sjuk.

Amen nu så har jag inte något mer att säga! Det är fantastisk väder ute det är 13 plus. Hoppas att vädret kan hålla i sig så att alla snö kan smälta!



20 minus var det inte för så länge sen ändå. Det var väl nån gång i ferbari skulle jag tro? Snacka om att vädret har humörsvägningar!

/E


Sipan snälla bara dö snälla!


Dämpa din stress med en cigg dränk din ånger med alkohol döva din smärta med knark

Tje! Hade nu tänkt mig att jag ska plugga lite med so men jag känner att jag inte orkar. Har istället för att pluggat så har jag idag bara legat i soffan och sett på serier. Hatar verkligen att vara sjuk och jag måste faktikst säga att jag längtar tills jag kan gå till skolan igen!

Ska fixa någon romanisk middag till mig själv eftersom Maria jobbar så kan hon inte servera mat till mig. Så de blir väl att göra mackor i ugnen då!



/E

Månadens måste!


Bara jag som får som jävla sommarlängtan när jag ser kläderna? Åh längtar så mycket!

/E

Sa någon medicin?

Hejsan! Jag lever! Har inte bloggat på några dagar men jag har inte orkat helt enkelt. Har haft hög feber och sånt. Men nu så mår jag bara bra! Ska på vårdcentralen imorgon och ta vaccin. Hata sprutor! Men jag överlever väl antagligen om inte så är ni alla bjuda på min begravning.

Nu måste jag gå och ta min medicin som gör att mina vattkopper försvinner. Och jag måste säga att den hjälper hur bra som helst. Mina vattkoppor börja bli till skorpor precis som de ska blir så till helgen blir det att fara till stan och shoppa loss vill jag lova!

Vi hörs och ses hej!

/E

Vattkoppar? Wtf

God kväll mina vänner!

Idag så har jag tillbringat min dag med Kajsa och Elina. Elina gjorde mat till oss och de va hur mumma som helst! Från Elina beöhver man verkligen gå på tom mage.
Då jag kom hem från Elina så upptäkte Maria att jag har fått vattkoppar. Hade det aldrig då jag för liten nämligen så nu har det brytit ut totlat. Huvva så hemskt säger jag bara! Men imorgon så ska vi få hämta ut min medicin på Apoteket så jag hoppas jag så snabbt som möjligt kan blir frisk! Inte trevligt att behöva se ut som en pizza.

Ska lägga mig i soffan och se om de är något roligt att se på tven tills Maria kommer hem med alvedon till mig sen blir de att se Jersey Shore säsong 5.

Hoppas ni har de bra!

/E

Från mitt första steg från där jag nu står

Hello! Sitter och lyssnar på musik och njuter allmänt av livet vi lever. Var inte på skolan idag pga min huvudvärk. Men jag mår iallafall lite bättre nu så det blir skola imorgon. Jag kan ju säga att de var något skönt att få sova ut imorse! Det behövdes verkligen kan jag lova.

Vet inte vad jag ska säga har inte gjort något idag än att bara tagit de lungt och vilat mitt huvud. Knarkat alvedon har jag också gjort.

Nämen nu ska jag vila ett tag och sen äta!


De man inte minns har man inte gjort eller

Hej! Idag så var det ju nationella i fysik. Gjorde alla G frågor plus några VG och MVG frågor också. Men jag hoppas på ett G och det blir jag gald för iallfall!
Fick som frukansvärt huvudvärk efter provet så jag trodde att jag skulle avlida. Då jag var på väg hem från skolan så kändes det som att jag tamefan skulle spy. Huvudvärken har inte försvunnit än så jag har inte kunnat satta mig och plugga. Vill aldrig mer ha nationella!

Nu så ska jag lägga mig och vila i sängen och se på Big Brother 24/7 och jag ska ta en alvedon på de också.



/E

Ingen rubrik ingen mening

Tje! Sitter vid köksbordet och ska plugga till prov som vi ska om andra välrdskriget. Men det går inte så videre bra för istället så sitter jag och chattar med 1800 människor. DAGENS UNGDOM SÄGER JAG BARA! Hihi.
Ska sätta igång nån bra musik som man kan popa till medans man läser.
Och imorgon är det nationella. Fuck my life!

Hejhopp gummisnopp!


som ni ser på bilden så har jag kanske världens fulaste kofta men den är så sköööön

/E

Första skoldagen-CHECK

Tinixen trixen! Kom precis innanför dörren. Det blåser som in i håvetet ute. Men det är ganska varmt ut det är 7 plus ute. Hur skönt som helst! Våren kommer smygandes sakta men säkert.

Just nu sitter jag och ser på Big Brother 24/7. Det är ju beroendeframkallade fan!

Har inte så mycket mer att säga nu men jag hoppas ni har det bra så hörs vi!



/E

Deprimerande söndag

Hallåhallå! Vakande för ett tag sen. Åh säger jag bara. Sista dan på lovet och jag känner mig inte alls pepp för att gå till skolan imorgon! Jaja nog om de nu.

Vad händer idag då? JO TACK INTE ETT SKIT! Har iallafall inte planerat något speciellt. Och vet inte eller om jag orka göra något. Fick dirket inte så många timmars sömn i natt så det blir väl bara att typ ta de lungt hemma skulle jag tro.

Ska nu ta och duscha borta alla besvär som jag har inom mig och äta lite frukot!



/E

Lång dag långt liv

Hejsan! Har inte haft tid att blogga något fören nu har haft massa annat för mig. Klockan börja ticka till ett så jag ska ta och borsta mina tänder och krypa ner i sängen och se på Big Brother 24/7 som Maria har lånat av sin kompis. Hehe så jag ska tillbringa hela min natt med att se Big Brother. Underbart!

God natt och sov gott!

/E


Jag hoppas att du en dag kanske kan förstå att jag faktiskt älskar dig

Tjabba tjena hallå! Har precis gjort mig klar för att fara till Anna! Min buss går fyra över tre så jag ska börja lägg på ett kola så att jag inte missar bussen.

Har faktikst inte så mycket att säga men jag tänkte bara slänga upp ett litet onödligt inlägg så att ni vet att jag lever.
Bloggar mer senare då jag kommer hem från Anna.

Hoppas ni får en finfin dag!

/E

Jävla dubbelmoral

Godkväll! Sitter just nu och chattar lite med folk. Ska snart göra mig klar för sängen och se lite serier på datorn.
Har absolut inte gjort ett skit idag. Men det har varit otroligt skönt.

Imorgon blir det nog att vara med Anna panna men vet inte vad vi ska göra men de blir väl antaligen något djävulskap vi ska hitta på som vanligt!
Nu ska jag borsta tänderna och tvätta ansiktet.

Natt på er!

/E


Ingen kan bli som du

Hejsansvejsan! Vaknade kring halv elva och jag tänkte att jag skulle gå ut och ta en promenix men sängen lockade mig att stanna kvar. Varför ska sängen vara skönast på morgonen?

Idag så har jag inga planer alls! Ska bara ta det lungt idag. Vara hemma och mögla. Haha nämen jag känner att jag behöver en hemma dag idag vilket som kan vara skönt också.

Ska gå och göra lite frukuost nu och se om det finns någon rolig serie man kan se medans man äter. Sånt är ju alltid trevligt.

Hörs!


osminkad obostat hår. Jag ursäktar!

/E

Du är ett sånt jävla kås

Tjabbabobba! Har precis lämnat Malin på busstionen. Känns ganska så jävla tomt utan henne! Dagarna har bara flygit iväg. Vi har helt enklat för roligt som vanligt och som alltid. Tack för dina 4 dagar!

Iallafall så vet jag inte vad jag ska göra nu. Jag är så trött så jag vet knappt vet jag heter. Eller jo det vet jag! Hehe. Funderar på att ladda hem en bra serie som man kan ligga och slö kolla på lite. Orka nog inte göra så mycket mer än det. Har blivet som en sjukstuga här hemma. Både jag och Malin har varit sjuk. Störtlöjligt!

Jaja men det var väl allt jag hade att säga för nu. Hoppas ni har det bra så hors vi!



/E


Vad gör vi nu lille du?

Hallå! Då är det äntligen LOV!! Så jävla skönt. Ska leva som en kung. Idag så hade jag utvecklingsamtal. Det gick väl halv bra om jag ska vara ärlig.

Ja vad ska man säga då? Imorgon kommer Malin. Peppapeppa! Så jag måste städa mitt rum för det ser ut som en krigszon. Kläder överalllt. Det är med andra ord vidrigt i mitt rum. Men ikväll så ska Jonte sovar här. Moster lilla hjärta så det ska bli mysigt. Det blir som bara att ta det lungt ikväll måste ju spara min power till imorgon liksom.

Ha en bra fredag!



/E

RSS 2.0